Aktuelno

Slavna lepotica pokazala zube: "Trebalo bi da se brineš o svojoj je***** guz***" VIDEO

Glumica Kejt Bekinsejl u poslednje vreme se suočava sa oštrim kritikama javnosti, posebno one na društvenim mrežama.

09.07.2024.

12:16

Izvor: superžena

24
Slavna lepotica pokazala zube: "Trebalo bi da se brineš o svojoj je***** guz***" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Jedna od najlepih glumica sveta neretko dobija negativne komentare na račun svog "kost i koža" izgleda, a sada je netrpeljivost između Kejt i brojnih korisnika društvenih mreža doživela svoju kulminaciju.

Sve je počelo komentarom jednog korisnika...

"Uradi neke čučnjeve, Kejt. Gde ti je guz***?", glasio je komentar koji je pokrenuo gnev slavne lepotice. Tada mu je ona ukratko objasnila razlog njenog drastičnog gubitka kilograma.

"Gledala sam očuha kako umire, što je bilo šokantno, a onda sam saznala da moja majka ima rak (4. stadijum) i zbog tuge i stresa sam izgubila dosta kilograma. Ubrzo nakon toga sam bila hospitalizovana, provela sam šest nedelja u bolnici, jer sam povraćala krv u nekoliko navrata - i bilo mi je teško da jedem... Tako da nisam zabrinuta šta ti misliš o mojoj guz***.Možda bi trebalo da se brineš o svojoj je***** guz***. Predlažem da zabiješ nešto u nju, možda veliki ananas ili ciglu...", odgovorila je ona.

Ubrzo nakon toga objavila je video na Instagramu gde vređa sve one koji ne razumeju ili, pak, ne žele da razumeju njenu zdravstvenu situaciju.

Pogledjte kako je to izgledalo: