Aktuelno

Skinuo se Vlahović i "zapalio" mreže, svi komentarišu i njegovu zanosnu devojku FOTO

Dušan Vlahović trenutno uživa u letovanju s devojkom Vanjom.

17.07.2024.

10:53

Izvor: superžena

18
Skinuo se Vlahović i "zapalio" mreže, svi komentarišu i njegovu zanosnu devojku FOTO
Profimedia

Podeli:

Nakon povratka sa Evropskog prvenstva u fudbalu održanog u Nemačkoj, srpski reprezentativac i igrač "Juventusa" Dušan Vlahović opušta se s prijateljima i devojkom Vanjom Bogdanović na letovanju.

Odlučili su se, kako mediji prenose, za pravu avanturu, odnosno krstarenje, a ništa drugo ne otkrivaju na društvenim mrežama, iako se povremeno oglašavaju i fudbaler i njegova lepša polovina.

Vlahović je na Instagramu objavio fotografije na kojima pokazuje da istinski uživa - i u sunčanju i u meditaciji i u društvu, ali ipak su u prvom planu njegovi isklesani trbušnjaci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Na zajedničkoj fotografiji Vanja i Dušan uživaju u moru, a nikome nije promakla ni njena vitka fgura u dvodelnom narandžastom kupaćem kostimu.

Dušan Vlahović i Vanja su pet godina bili razdvojeni pre nego što su se pomirili, a do pomirenja je došlo spontano, kada su se sasvim slučajno sreli na Ibici i shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Poznaju se odmalena, a pre Vanje Dušan je bio u vezi sa lepoticom Karolinom Stramare, koja je 2019. godine ponela titulu Mis Italije.