Aktuelno

Cela Amerika gledala u Trampovu unuku: Lepotica otkrila pravu istinu o svom dedi FOTO

Kaj Tramp, ćerka Donalda Trampa Mlađeg, sinoć je odražala emotivan govor u čast Donalda Trampa, svog dede, tokom večeri Republikanske nacionalne konvencije.

18.07.2024.

10:15

Izvor: superžena

5
Cela Amerika gledala u Trampovu unuku: Lepotica otkrila pravu istinu o svom dedi FOTO
Profimedia

Podeli:

Kaj je svojim nastupom oduševila celu Ameriku, a u svom obraćanju javnosti je otkrila kakav je zapravo privatno kandidat za predsednika SAD Donald Tramp.

"Danas sam ovde kako bih podelila stranu mog dede koju ljudi često ne vide. Za mene je on samo deda. On nam daje slatkiše i gazirana pića kada naši roditelji ne vide. Uvek želi da zna kako nam ide u školi. Kada sam postigla uspeh, moj deda se hvalio prijateljima i govorio kako je ponosan na mene. Zove me da me pita kako mi ide na golf trenzima i priča mi o svojim, ali onda moram da ga podsetim da sam u školi i da ću morati da ga pozovem kasnije", rekla je Kaj.

Profimedia

Kako dalje navodi, njen deda je za nju najveći heroj, iako ga mediji predstavljaju kao potpuno drugu osobu.

"Deda, ti si takva inspiracija i volim te. Mediji čine da moj deda izgleda kao druga osoba, ali ja znam kakav je. Veoma je brižan i pun ljubavi. On zaista želi najbolje za ovu zemlju i boriće se svakog dana da Ameriku ponovo učini velikom."

Kaj inače ima 17 godina i ćerka je Donalda Trampa Mlađeg i  Vanese Tramp.

Profimedia