Aktuelno

Melanija Tramp je živa FOTO

Melanija Tramp, supruga kandidata na predsedničkim izborima SAD Donalda Trampa, pojavila se na konvenciji Republikanske stranke i time pružila podršku svom suprugu.

19.07.2024.

9:29

Izvor: superžena

3
Melanija Tramp je živa FOTO
Profimedia

Podeli:

Podsetimo, Melanija se u poslednje vreme retko kada pojavljuje u javnosti. Njeno odsustvo na velikim događajima pokrenulo je glasine da bi brak između nje i Donalda Trampa moga da bude u velikoj krizi - i tu nije kraj spekulacijama...

Profimedia

Neki su čak počeli da nagađaju da se nešto ozbiljno desilo Trampovoj supruzi, te da se relevantne informacije u vezi sa njenim zdravljme kriju od američke javnosti.

Srećom, ove informacije su ostale na nivou spekulacija, jer se bivša prva dama SAD pojavila na konvenciji Republikanske stranke.

Melanija je za tu priliku odabrala crvenu odevnu kombinaciju, te je uživo razmenila poljupce i zagrljaje sa svojim suprugom i predsedničkim kandidatom na predstojećim izborima u SAD.

"Duboko sam počastvovan što mi se na ovom putovanju pridružila moja neverovatna supruga Melanija. Hvala ti, Melanija...", rekao je Tramp svojoj supruzi.

Profimedia