Aktuelno

Čuvena Brazilka napunila 44 godine i izgleda kao "bomba", a tek da vidite bliznakinju FOTO

Brazilska manekenka Žizel Bundšen nedavno je proslavila svoj 44. rođendan, a javnost je prijatno iznenadila slavljeničkom fotografijom na Instagramu.

22.07.2024.

16:29

Izvor: superžena

1
Čuvena Brazilka napunila 44 godine i izgleda kao "bomba", a tek da vidite bliznakinju FOTO
Profimedia/BACKGRID USA

Podeli:

Naime, jedna od najlepših manekenki devedesetih je iskoristila društvene mreže kako bi podelila par fotografija sa porodičnog slavlja, a u prvom planu je bila i sestra bliznakinja. 

Patricija Bundšen, koju Žizel retko kada objavljuje na društvenim mrežama, ponosno je pozirala pored svoje sestre.
Dve lepotice su pokazale široke osmehe, a na osnovu fotografija se može zaključiti da je čuvena Brazilka svoj veliki dan provela u skromnom društvu - porodice i najbližih prijatelja.

Inače, Žizel je u jednom od mnogobrojnih intervjua za magazin "People" pričala o svojoj višečlanoj porodici, ističući da sa sestrom bliznakinjom ima posebnu konekciju. 

Takođe, Patricija se jedno vreme bavila modelingom, baš kao i njena bliznakinja - ali je samo Žizel dosegla svetsku slavu koja traje i dan-danas.

"Uvek čuvamo jedna drugoj leđa i verujem joj. Znate, to je stvar kod blizanaca, uvek gledamo 'ono najbolje' za drugog i to nema cenu", rekla je jedna od najlepših manekenki sveta jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)