Aktuelno

Šta se desi kad se najlepša mama Holivuda i najlepša manekenka udruže? FOTO

Nastane haos na mrežama...

23.07.2024.

12:34

Izvor: superžena

11
Šta se desi kad se najlepša mama Holivuda i najlepša manekenka udruže? FOTO
Profimedia/BACKGRID USA

Podeli:

Omiljena mama Holivuda, kako mnogi zovu poznatu glumicuBlejk Lajvli, nedavno je prisustvovala premijeri filma "Deadpool & Wolverine" u Njujorku. Ona je crvenim tepihom prošetala sa suprugom, takođe glumcem Rajanom Renoldsom, koji glumi u spomenutom filmu.

Profimedia

Blejk Lajvli je za ovu priliku nosila crveni kombinezon sa zanimljivim floralnim detaljima. Kako se vidi, crvene ruže s leve i desne strane naglasile su glumičinu vitku figuru, i to nakon četiri porođaja.

Svoje celokupno izdanje je upotpunila jednostavnom frizurom – tzv. visokim konjskim repom i jednostavnom šminkom u prirodnim tonovima.

Profimedia

Da stvar bude zanimljivija, slavnom glumačkom paru se na crvenom tepihu pridružila i najpoznatija manekenka današnjice Džidži Hadid, a njeno pojavljivanje je izazvalo pravu histeriju na mrežama.

"Duo koji smo čekali", "Prelepe su", "Obožavam njihovu energiju na crvenom tepihu", bili su samo neki komentari na mrežama...

Profimedia

Džidži Hadid je za premijeru filma nosila žuti top i midi suknju u istoj boji, a svom izdanju je dodala i glomazni nakit – narukvice i minđuše.

Sudeći prema fotografijama od te večeri, dame su uživale u pažnji posetilaca ovog događaja i nisu skidale osmehe s lica.