Aktuelno

Danijela Dimitrovska: "Ne bežim od braka, neke stvari se jednostavno dese"

Srpska manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska je u nedavnom intervjuu za domaće medije pričala o privatnom životu, šta je čini srećnom, ali i o potencijalnom drugom braku.

24.07.2024.

11:37

Izvor: Blic.rs

6
Danijela Dimitrovska: "Ne bežim od braka, neke stvari se jednostavno dese"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Na pitanje novinara "Blica" - šta je čini srećnom, Danijela Dimitrovska je imala jednostavan odgovor:

"Kada ste zadovoljni sami sa sobom i kada u životu posložite kockice šta su vam prioriteti i da niste opterećeni drugima već da uživate u momentima sa dragim ljudima onda ćete biti srećni. Formule za sreću su individualne i ono što je za mene sreća, ne mora da znači i da je za drugog. Ono čime se ja uvek vodim jeste da budem u zdravom okruženju, da sam voljena i da volim. Sada sam u takvom raspoloženju i hvala univerzumu na tome", rekla je.

Deo svog intervjua posvetila je i sinu Matiji od kog, kako kaže, uči svakog dana.

"Matija je jedno pametno dete koje me uvek svojim načinom razmišljanja, stavom i pogledom na život, iako ima 10 godina iznova i iznova iznenadi i ujedno obraduje. Uvek se trudim da lepo i kvalitetno provedemo vreme zajedno je ti momenti nas čine srećnim. Da li je to odlazak u bioskop, u prirodi ili na nekom ručku je nešto što volimo i što je tradicija. Za njega ne treba da nalazim vremena, uvek ga imam", rekla je za "Blic".

Naša lepa voditeljka već neko vreme uživa u ljubavi sa partnerom Jevremom Kosnićem, a to je navelo mnoge da Dimitrovsku pitaju - da li bi ponovo stala pred oltar?

"Neke stvari se nikada ne planiraju, jednostavno se dese. Od braka nikada nisam bežala. Kada postoji ljubav onda je i brak logičan sled. Ljubav je nešto što me je uvek pokretalo u životu. To je prva stanica od koje sve kreće", zaključila je.