Aktuelno

Lepa kao anđeo: "Barbika" sa OI izgleda nestvarno, a zavolela ju je cela Srbija FOTO

Lepa Ukrajinka, atletičarka sa Olimpijskih igara, privukla je veliku pažnju svojim izgledom.

05.08.2024.

15:17

Izvor: superžena

35
Lepa kao anđeo: "Barbika" sa OI izgleda nestvarno, a zavolela ju je cela Srbija FOTO
Profimedia

Podeli:

Ukrajinka Julija Levčenko zanosna je atletičarka na Olimpijskim igrama u Parizu, a nazivaju je i "kraljicom sportova". Lepa plavuša obradovala je Srbiju zbog gesta prema Angelini Topić, kojim je osvojila baš svačije srce i postala još interesantnija.

Plavokosa Julija rođena je u Bahmutu i ima 26 godina. Veoma je uspešna u onome čime se bavi. Još kao devojčica pokazivala je veliki talenat i bilo je za očekivati da će jednog dana postati poznata u svetu sporta i da neće samo lepota biti ono po čemu će je prepoznavati.

Profimedia

Prvi uspeh ostvarila je 2013. godine osvojivši 13. mesto na Svetskom prvenstvu za mlađe juniore u Donjecku, a 2014. uspela je da osvoji zlato na Olimpijskim igrama mladih u Nankingu.

I u Beogradu je ostvarila zapažen rezultat 2017. godine, kada je na Evropskom prvenstvu osvojila bronzu. Svetsko prvenstvo u atletici donelo joj je srebrnu medalju, a 2019. je u Glazgovu zauzela visoko drugo mesto.

Profimedia

Iako je njena karijera bila upitna zbog ratnog stanja u njenoj zemlji, Julija je nastavila dalje i evo je danas na Olimpijskim igrama u Parizu.

Mnogi komentarišu da je najlepša sportistkinja koju su ikada videli, a na Instagramu trenutno ima oko 500.000 pratilaca.

Pogledajte kako izgleda i kada nije na atletskoj stazi.