Aktuelno

Plus-sajz manekenka: "Seksepil dolazi u svim veličinama"

Plus-sajz manekenka Hanter Mekgrejdi je u nedavnom intervjuu za "Fox News" pričala o svojoj karijeri modela, ali i verovanju da seksepil dolazi u svim veličinama.

06.08.2024.

10:35

Izvor: superžena

27
Plus-sajz manekenka: "Seksepil dolazi u svim veličinama"
Profimedia

Podeli:

Hanter, koje je takođe i lice naslovnice čuvenog magazina "Sports Illustrated Swimsuit", pričala je o sopstvenim nesigurnostima koje su je pratile tokom godina.

"Sve je počelo kada sam imala 15 ogdina. Tada sam jako želela da budem model prema svim merilima. Izgladnjivala sam se da bih postigla nešto što nisam mogla da imam. Jednom kada sam shvatila da ovo nije moj put, počela sam da živim - da budem srećna. I ponosna sam na svoje telo", rekla je ona.

Iako u svetu slavnih vlada manija za "Ozempikom",  plus-sajz manekenka čvrsto veruje da seksepil dolazi u svim veličinama.

"Morala sam da radim na sebi i bilo je loših dana - mi smo svi ljudi. Mislim da ovo što radi magazin Sports Illustrated Swimsuit - što slavi sve veličine tela - da je to neverovatno i toliko moćno. Stvarno rade dobar posao, posebno u eri Ozempika".

Kako kaže Mekgrejdi, pshihoterapija joj je dosta pomogla u razumevanju svojih osećanja, ali i drugih ljudi.

"Dosta ljudi u našem društvu veruje da gubitkom kilograma postaju srećniji. Međutim, možete da izgubite koliko god želite kilograma, možete da se ugojite koliko god želite, ali ako ne volite sebe - ništa se ne računa", kaže hanter, te zaključuje:

"Sve počinje načinom na koji gledate sebe".