Aktuelno

"Gola za stolom": Snimak razbesneo mnoge, ovog puta je stvarno preterala FOTO/VIDEO

Bjanka Cenzori je zbog snakdaloznog izdanja na meti negativnih kritika.

08.08.2024.

9:57

Izvor: superžena

48
"Gola za stolom": Snimak razbesneo mnoge, ovog puta je stvarno preterala FOTO/VIDEO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Kanje Vest i Bjanka Cenzori ne prestaju da šokiraju prolaznike svojim stajlinzima gde god se pojave, zbog čega su na meti negativnih komentara, a mnogi smatraju da je atraktivna arhitektica ovog puta zaista prešla svaku meru.

Reper i njegova supruga bili su na rođendanskoj proslavi Kanjeovog menadžera Džona Monopolija, koji je okupio prijatelje i saradnike na večeri u jednom italijanskom restoranu.

Kao što je i bilo za očekivati, Bjanka je na večeru stigla u najprovokativnijoj kombinaciji do sada - providnom bodiju sa šljokicama ispod kojed nije imala grudnjak, pa je pokazala skroz gole grudi.

Na video-snimku s društvenih mreža koji je objavio slavljenik izgleda kao da je potpuno gola dok sedi za stolom, što je zasmetalo njegovim pratiocima, pa je nisu poštedeli s kritikama.

"Ovo je ludost, pokazala je gole grudi za stolom", " Praktično je gola za stolom, nema samopoštovanja", "Ovo što je obukla je previše providno", glase neki od komentara na koje se Bjanka, kao i obično, ne osvrće i sigurno ćemo je uskoro opet videti u nekom skandaloznom autfitu.