Aktuelno

Svi pričaju o Tomu Kruzu, a niko da pohvali ovu lepoticu FOTO/VIDEO

Iako su Olimpijske igre u Parizu 2024. zvanično završene, ljudi širom sveta ne prestaju da komentarišu svečanu ceremoniju zatvaranja OI.

12.08.2024.

10:27

Izvor: superžena

5
Svi pričaju o Tomu Kruzu, a niko da pohvali ovu lepoticu FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Pored Toma Kruza, koji je skokom s plafona nacionalnog stadiona u Francuskoj oduševio gledaoce, veliku pažnju privukli su francuski indi-bend "Feniks", belgijska pevačica Angele, ali i francuski muzičar i di-džej Kavinski.

Upravo je belgijska pevačica bila omiljena tema javnosti...

Najpoznatiji slinglovi: "Tout Oublier", "Balance ton quoi", kao "Bruxelles je t’aime". Njena saradnja sa svetski poznatom pevačicom Duom Lipom na pesmi "Fever" obezbedila joj je svetsku slavu. Kako pišu strani mediji, Angele ima dva studijska albuma "Brol" i "Nonante-Cinq".

Angele van Laeken, koja je svetsku slavu stekla zahvaljujući saradnji s pevačicom Duom Lipom, na sinoćnoj ceremoniji fantastično je otpevala pesmu "Nightcall" Kavinskog.

Svi prisustni, ali i oni kraj malih ekrana, bili su hipnotisani njenom pojavom, stasom i glasom.

Tokom svog performansa, ova 28-godišnjakinja je plenila poglede, a njen glas poput slavuja nikog nije ostavio ravnodušnim.

Može se reći da je belgijski slavuj, pored Toma Kruza, spasao ceremoniju zatvaranja OI.

Što se tiče njenog izgleda, Angele je nosila jednostavnu crnu kombinaciju koju je upotpunila tamnom šminkom i jednostavnom piksi frizurom.

A kako je izgledao njen nastup, pogledajte u nastavku: