Aktuelno

Slavnu lepoticu muškarac šokirao na dodeli Oskara: "Moja supruga..." FOTO

Momenat koji niko nije očekivao, naročito pred kamerama.

15.03.2024.

12:17

Izvor: superžena

3
Slavnu lepoticu muškarac šokirao na dodeli Oskara: "Moja supruga..." FOTO
Profimedia

Podeli:

Dodelu Oskara u Los Anđelesu obeležile su razne modne kreacije – i uspešne i promašene, iznenađenja u vidu trudnoće, neprijatnosti, ali i jedan trenutak koji je tek nekoliko dana kasnije postao viralan na društvenim mrežima, a u glavnoj ulozi je prelepa Šarliz Teron.

Tokom ceremonije je ova slavna lepotica "saznala da je u braku", i to tako što je saradnik Džimija Kimela, Gilermo Rodrigez, izgovorio da su –venčani.

Počeo je da nazdravlja zvezdama u prostoriji govoreći: "Volim sve ovde", ali najbolje je sačuvao za kraj, kada je nazdravio Šarliz.

"Volim svoju prekrasnu suprugu, gospođu Šarliz Teron. Volim te, ti si moj anđeo", rekao je, a glumica je bila zapanjena onim što je čula.

Prekrasna Šarliz, koja je blistala i u srebrnoj i u crnoj čipkastoj haljini, nasmejala se potom i uživala u čašici tekile.

"Vau, nisam znala da smo venčani", poručila je raspoloženo.

Međutim, osim toga što je mama – ima dve ćerke, o njenom ljubavnom životu se ne zna previše. U poslednje vreme je bila povezivana s manekenom i savetnikom jednog brenda Aleksom Dimitrijevicem, a pre dve godine je bila suzdržana u odgovaranju na pitanja o romantičnim temama i davala odgovor da "nije u tome".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Memes (@ight)