Aktuelno

Emina Jahović na venčanju princeze: Dve haljine i papreno skup nakit za "svadbu veka" FOTO

Emina Jahović bila je među zvanicama na venčanju norveške princeze.

01.09.2024.

13:19

Izvor: superžena

2
Emina Jahović na venčanju princeze: Dve haljine i papreno skup nakit za "svadbu veka" FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Pevačica Emina Jahović prisustvovala je venčanju norveške princeze Marte Luiz i njenog dugogodišnjeg verenika, samoprozvanog šamana iz Kalifornije Dureka Vereta, a ceremoniju je nazvala "venčanjem veka".

Ovoj raskošnoj ceremoniji prisustvovali su članovi kraljevskih porodica Norveške i Švedske, a o ceremoniji i samim pripremama, ali i skandalima, piše se uveliko danima unazad.

Emina je bila na listi brojnih, ali odabrnaih zvanica, a za ovu priliku je nosila svečane toalete kojima se i pohvalila na Instagramu. Pojavila se u zelenoj elegantnoj, dekoltiranoj haljini sa skupocenom smaragdnom ogrlicom oko vrata, a nešto kasnije se presvukla u izazovnu crvenu kratku haljinu koja je naglašavala njene vitke noge i kompletnu figuru. Iskombinovala ju je s biserima oko vrata, a oglasila se povodom ceremonije.

"Toliko sam srećna što sam bila deo ovog predivnog događaja... Toliko neverovatnih ljudi i sjajne energije svuda okolo. Hvala mom dragom prijatelju i njegovoj voljenoj supruzi. Predivno smo se proveli svi zajedno", napisala je Emina na Instagramu uz fotografiju venčanog para.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Venčanje je održano u velikom belom šatoru u Girangeru, gradu na obali fjorda koji je proglašen za svetsku baštinu Uneska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maggie Alava (@maggiealava)