Aktuelno

Ovako je "odgovorila" bivšem vereniku: Dženifer Aniston "zapalila" mreže snimkom VIDEO

Dženifer Aniston je pokazala kako izgleda njena fitnes rutina, odmah nakon jednog neumesnog komentara američkog političara na račun svih žena koje izgledaju dobro.

10.09.2024.

8:33

Izvor: superžena

0
Ovako je "odgovorila" bivšem vereniku: Dženifer Aniston "zapalila" mreže snimkom VIDEO
Profimedia

Podeli:

Zvezda serije Prijatelji, Dženifer Aniston, decenijama važi za jednu od negovanijih žena u svetu Holivuda. Glumica svojim izgledom parira mnogo mlađim devojkama, a sada je pokazala i svoju dnevnu rutinu.

Video koji je privukao veliku pažnju, dolazi nedugo nakon što je njen bivši Džastin Teru stao u zaštitu kada je Džej Di Vens, američki političar, imao krajnje neprimeren komentar o ženama koje nemaju decu.

"...Gomila žena mačaka bez dece koje su jadne zbog sopstvenih života i izbora koje su donele," dodajući, "i zato žele da učine jadnim i ostatak zemlje", rekao je Vens.

Aniston je ubrzo objavila video u kom je pokazala zbog čega izgleda tako dobro, a u svemu joj je pomogao i pas, zbog kog je snimak postao još viralniji. Slavna glumica je u snimku istakla i da joj je pas najveća podrška tokom vežbanja.

U jeku svih glasina i neumesnih komentara, oglasio se i Teru, koji je stao u odbranu bivše partnerke i dodao kako mu je ona i dalje draga.

"Ona mi je i dalje veoma draga, tako da se, naravno, osećam zaštitnički. Ali ona se borila protiv kritika, kao što je i trebalo", istakao je Teru u razgovoru za Times.

Podsetimo, ovaj par je otpočeo romansu još 2011. godine, a tada su Terua mnogi optuživali da samo iskorišćava Dženifer. Ipak, njihov brak je potrajao samo dve godine, ali su ostali u korektnim odnosima.