Aktuelno

Ljubav na prvi pogled od koje je prošlo 18 godina: I dalje su savršeni zajedno FOTO

Važe za jedan od najleppših i najskladnijih holivudskih parova, a njihova ljubavna priča je nalik onima koje ispisuju najlepše ljubavne romane.

10.09.2024.

11:31

Izvor: superžena

0
Ljubav na prvi pogled od koje je prošlo 18 godina: I dalje su savršeni zajedno FOTO
Profimedia

Podeli:

Slavni holivudski par, Metju Mekonahi i Kamila Alveš, zajedno su već osamnaest godina, a te davne 2006. dogodila im se ljubav na prvi pogled. Venčali su se 2012, a danas imaju troje dece i važe za jedan od najskladnijih i najlepših holivudskih parova.

Zajedno su se pojavili u Njujorku, na večeri koju je organizovala Kering fondacija, a zablistali su i ovog puta - u veoma elegantnim izdanjima. Kamila je nosila svetlucavu dugu haljinu koja je istakla njenu vitku liniju, dok je Metju imao svečano odelo s leptir mašnom.

Osim dece na koju su veoma ponosni, njihov najveći ponos je fondacija koju su osnovali s ciljem da pomažu srednjoškolcima u donošenju zdravih odluka za budućnost. Zanimljivo je da Metju Mekonahi, slavni srcelomac, nije tražio ljubav kad je upoznao sadašnju suprugu, već je uživao u samoći i u slavi.

Njihova ljubavna priča je nalik onima koje koje čitamo u ljubavnim romanima. Slavni glumac je bio očaran brazilskom lepoticom čim ju je ugledao, dok ona njega nije ni prepoznala, jer nije ni bila impresionirana njegovom karijerom i statusom. Upravo zato se jako trudio da je osvoji, u čemu je, naravno, i uspeo.

BACKGRID USA/Profimedia

"Nisam tražio ljubav. Bio sam vrlo srećan sam. Dobro sam spavao, bio sam duhovno zdrav, dobro sam se družio sam sa sobom. Ali izašli smo na naš prvi sastanak nakon susreta u klubu i tada sam znao da sledeće večeri ponovo želim da idem na drugi. I sledeće večeri nakon toga sam hteo da idem na treći sastanak. A onda sam s njom želeo idem na sastanke sledećih devet godina. I ni sa kim drugim", priznao je Metju jednom prilikom.

Venčanje je usledilo na Božić, 2012. godine, a Kamila je za "People" priznala da je bila iznenađena, jer nikada nije bila jedna od onih devojaka koje su jedva čekale da se udaju.

Često ih pitaju u čemu je njihova tajna, a oni odgovaraju da se radi o tome da žive kao sav normalan svet; rade svakodnevne i uobičajene stvari kod kuće, od kuvanja do druženja i vremena koje odvajaju samo za sebe.

Profimedia