Aktuelno

Na operacije potrošila bogatstvo, a ne priznaje: Hirurg ju je razotkrio FOTO

O izgledu Demi Mur sve se više priča poslednjih meseci, a jedino što priznaje da je promenila na sebi jesu - zubi.

13.09.2024.

15:55

Izvor: superžena

5
Na operacije potrošila bogatstvo, a ne priznaje: Hirurg ju je razotkrio FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumica Demi Mur u poslednje vreme izgleda drugačije i privlači pažnju gde god se pojavi, a iako je evidentno da je imala estetske zahvate na licu, jedino što priznaje jeste da je ugradila nove zube.

I dalje slovi za jednu od najlepših žena u svetu Holivuda, a na mladolikom izgledu i sjajnoj figuri mogu joj pozavideti i znatno mlađe. Neki smatraju da tako izgleda zahvaljujući estetskim zahvatima, međutim, ona je to više puta negirala. Kako sada prenosi Dejli Mejl, glumica se navodno podvrgla zahvatu vrednom 250.000 funti, a u to je uključena operacija grudi, nosa i nekoliko zahvata protiv starenja.

Veštačke zube je Demi Mur opravdala u javnosti tako što je u emisiji "The Tonight Show s Jimmyjem Fallonom" izjavila da su joj zbog stresa ispala dva prednja zuba, pa je bila primorana da ih zameni.

Profimedia

Estetski hirurg Mark Solomos i sam je govorio o tome šta je sve promenila na sebi, te za Hello! naveo da je primetno da je s ovim vidom borbe protiv starenja počela još u mlađim danima, iz čega se da zaključiti da se teško nosi sa prirodnim procesom starenja.

Prema njegovim rečima, podizala je usne, ubrizgavala botoks, išla na rinoplastiku, podizala lice i vrat, kao i kapke...

"Sve je jasno vidljivo oko nosa. Bore su minimalne, a to nije uobičajeno za one koji ne koriste tretmane za podmlađivanje", tvrdi estetski hirurg.