Aktuelno

Ipak ne mogu jedno bez drugog? Fotke Džej Lo i Bena Afleka govore više od reči FOTO

Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su na ručku sa decom i čini se da su ostali u dobrim odnosima, a ovo je njihov prvi susret nakon podnošenja zahteva za razvod.

16.09.2024.

17:44

Izvor: superžena

4
Ipak ne mogu jedno bez drugog? Fotke Džej Lo i Bena Afleka govore više od reči FOTO
Profimedia

Podeli:

Iako je ovog leta podnela zahtev za razvod braka od Bena Afleka, s kojim je živela pod istim krovom dve godine, Dženifer Lopez i glumac se trude da ostanu u dobrim odnosima, što pokazuju i najnovije fotografije slavnog para.

Paparaci su ih uhvatili prilikom dolaska u jedan luksuzni hotel u Beverli Hilsu, gde su u društvu svoje dece bili na ručku.

Džej Lo je za ovaj porodični susret izabrala ležernu kombinaciju, čini se njoj i omiljenu - farmerke sa zvonastim nogavicama, crni rolka-top i njene omiljene cipele s visokom potpeticom i platformom.

Profimedia

Ležernu kombinaciju zaokružila je "Guči" (Gucci) torbom od zmijske kože, omiljenim alkama i sunčanim naočarima, a kosu je pustila.  

Profimedia

Bila je sjajno raspoložena i nakon ručka je izašla pred fotografe i s osmehom im pozirala, zbog čega su se mnogi zapitali da li je par, umesto pred razvodom, pred pomirenjem.

Profimedia