Aktuelno

Razvratni princ i najtužnija princeza: Imao je 40 ljubavnica, ali nju drži u zlatnom kavezu

Život princa Alberta od Monaka je vrlo često tema kada se govori o nepopravljivom plejboju.

17.09.2024.

19:48

Izvor: superžena

4
Razvratni princ i najtužnija princeza: Imao je 40 ljubavnica, ali nju drži u zlatnom kavezu
Profimedia

Podeli:

Princ Albert od Monaka, iako možda neko ne bi verovao, imao je čak 40 ljuubavnica i na njegovoj listi devojaka se nalaze brojne lepotice.

Tu su, između ostalih, Bo Derek, Sesilija Pek (ćerka Gregorija Peka), Morgan Ferčajld, Dženis Dikinson, viđali su ga i sa Bruk Šilds, Naomi Kembel, Kajli Minog, Lizom Mari Prisli, Gabrijelom Sabatini, Klaudijom Šifer, Endži Everhart, Tejtum O'Nil. Iako nijedna od ovih veza nije niakd zvanično potvrđena, niko nikad nije ni demantovao.

Ono što je priznao jeste veza sa stjuardesom Nikol Kost koja je rodila i njegovo vanbračno dete.

Sreli su se 1997. godine na letu od Nice do Pariza. Albert je bio očaran njome, ali Nikol ističe da to nije bila ljubav na prvi pogled.

"Iako sam odsela u njegovom stanu, nisam želela da budemo bliski dok se bolje ne upoznamo. Nisam očekivala da ću se zaljubiti, niti da će to biti u princa. Ali, strast je vremenom počela da se gasi, a pred kraj veze, koja je trajala šest godina, saznala sam da sam u drugom stanju."

BACKGRID UK/Profimedia

Zbog afere, princ se udaljio od svog sina, ali i zbog rizika da nasledi krunu, tako da je Aleksander Grimaldi Kost lišen tog prava jer je rođen van braka.

Ipak, on nije jedino vanbračno dete "razvratnog princa". Pored njega i blizanaca koje je dobio sa princezom Šarlin, Albert ima i ćerku Džezmin Grejs Grimaldi, koja sada ima 32 godine. Ona se bavi glumom, a njena majka je bila konobarica.

Profimedia

Tek sa 14 godina Albert ju je priznao, navodno da bi izbegla medijsku pažnju nije želeo to da uradi ranije.

Princeza Šarlin ili "najtužnija evropska princeza", bila je upoznata sa svim turbulencijama u Albertovom životu, ali problemi u njihovom braku nisu izostali. Nakon dugog lečenja od nepoznate bolesti i boravka u rodnoj Africi, princeza se naizgled srećna i zadovoljna vratila porodici u Monako.

Profimedia

Ipak, svako njeno pojavljivanje dodatno zabrine javnost, a njen tužni osmeh je uvek tu da podseti kako možda još uvek ništa nije u redu.