Aktuelno

Trbušnjaci kao kamen, stajling s modne piste: Karleuša podigla temperaturu u studiju Prve VIDEO/FOTO

Jelena Karleuša gostovala je u "Jutru" na televiziji Prva, gde je govorila o aktuelnim temama, ali i dokazala da izgleda bolje nego ikad.

18.09.2024.

11:01

Izvor: superžena

6
Trbušnjaci kao kamen, stajling s modne piste: Karleuša podigla temperaturu u studiju Prve VIDEO/FOTO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Pevačica Jelena Karleuša gotovala je u jutarnjem programu pod nazivom "Jutro" na televiziji Prva, gde je prvo očarala fantastičnim izgledom, a potom i brojnim savetima koje je udelila ženama dok je govorila o svom ljubavnom životu, koji je ovih dana i te kako aktuelan zbog okončanog razvoda od Duška Tošića.

Jelena je u studio Prve ušetala, čini se, zgodnija ali i mršavija nego ikad, u belim širokim pantalonama spuštenim sve do kukova i srebrnoj raskopčanoj, kratkoj jakni kojom je istakla i druge adute.

Ravan stomak i zategnuti trbušnjaci očarali su i voditeljku Irinu Vukotić, koja je ugostila Jelenu u studiju, pa su odmah "pali" ženski komplimenti.

Printscreen/TV Prva

"Divno izgledaš, zgodna si... Prvi put sad vidim ove trbušnjake, ovakve", rekla je voditeljka Jeleni Karleuši.

"Prvi put? Mislim da je publika već videla ove trbušnjake", ustala je Jelena i još jednom samouvereno pokazala savršen stomak, a zanimljivo je da je otkrila da nikada u životu nije trenirala.

Jelena je u 46. godini i manekenka na svetskim modnim pistama, čime se ponosno pohvalila, a kako je izgledao njen ulazak u studio Prve pogledajte u video-prilogu:

Izvor: Prva tv