Aktuelno

Počela da trenira odmah nakon 3. porođaja i razapinju je: Žestoko je odbrusila svima FOTO

Nije prošlo ni sedam dana od porođaja, a Kardi Bi se pohvalila kako već trenira, čime je pokrenula burne reakcije na društvenim mrežama.

19.09.2024.

15:56

Izvor: superžena

1
Počela da trenira odmah nakon 3. porođaja i razapinju je: Žestoko je odbrusila svima FOTO
Profimedia

Podeli:

Slavna reperka Kardi Bi je pre nekoliko dana treći put postala mama, a dok je njoj ovo treće dete, njenom bivšem suprugu Ofsetu je šesto.

Odmah nakon porođaja objavila je fotografije i snimak iz porodilišta uz opis: "Najlepša mala stvar na svetu", a ono što je ranije izazvalo burne reakcije jeste podatak da je objavila da je trudna samo dan nakon što je podnela zahtev za razvod braka.

Da Kardi Bi uvek iznenađuje javnost, pokazala je i time što je samo nekoliko dana nakon porođaja počela da trenira, zbog čega je na društvenim mrežama naišla na brojne osude.

"Užas pod kakvih pritiskom su žene u industriji. Nije prošlo ni nedelju dana otkako se porodila, a već trenira", glasi jedan od komentara na mreži "X". Pevačica je ubrzo objasnila da radi samo kardio vežbe kako bi se psihički bolje osećala, a imala je i žestok odgovor za sve hejtere.

"Ponekad, da biste izbegli postporođajnu depresiju, morate da uposlite svoj um, a za mene je to posao i da ostanem aktivna... A znate šta je smešno? Razvlačili ste me kad sam dobila skoro sedam kilograma, jer sam bila trudna pet meseci, a sad ste lažno zabrinuti i pričate o pritisku?!", poručila je Kardi Bi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)