Aktuelno

Prelepa Ana Ivanović u haljini najtrendi boje: "Pao" zagrljaj s velikom zvezdom FOTO/VIDEO

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger svojim prisustvom su uveličali otvaranje Lejver Kupa u Berlinu.

20.09.2024.

11:21

Izvor: superžena

0
Prelepa Ana Ivanović u haljini najtrendi boje: "Pao" zagrljaj s velikom zvezdom FOTO/VIDEO
Profimedia / Christophe Gateau/dpa

Podeli:

Teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger bili su među počasnim zvanicama na otvaranju Lejver Kupa u Berlinu, gde ih je dočekao i slavni Rodžer Federer, jedan od suvlasnika takmičenja.

Nekadašnja teniserka i za mnoge najlepša srpska sportistkinja je blistala u elegantnoj svečanoj haljini u najpopularnijoj boji ove jeseni, čime je dokazala da ide u korak s modnim trendovima.  

S tankim bretelama i krojem haljine koji prati liniju tela, Ana je izgledala fantastično - elegantno, ženstveno i seksepilno, ali je odisala i dozom provokativnosti zbog šlica sa strane koji je otkrivao njene izvajane noge kada bi zakoračila.

Tanjug/AP/Christophe Gateau/dpa

Haljinu je uparila s karminom u istoj boji i belo-zlatnom torbicom, kao i sa skupocenim nakitom.

Navikli smo da je uvek zgodna i, prvenstveno, uvek prirodna, pa ni ovog puta nikoga nije razočarala, a ni ostavila ravnodušnim.

Profimedia / Christophe Gateau/dpa


Dok je Ana blistala u bordo haljini, Bastijan je nosio svečanu crno-belu kombinaciju, a dok su zajedno pozirali ponovo su stavili do znanja zašto su među najskladnijim slavnim parovima.

Ana se s Rodžerom srdačno pozdravila, kao i Bastijan, a snimak je objavljen na Instagramu, pa pogledajte i sami koliko je zračila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laver Cup (@lavercup)