Aktuelno

Lepotica koja nam nedostaje na ekranima već 10 godina: Da li će se ikada vratiti? FOTO

Eva Mendes posvetila se porodici i prošla je čitava decenija otkako je Holivudu "okrenula leđa".

20.09.2024.

14:48

Izvor: superžena

0
Lepotica koja nam nedostaje na ekranima već 10 godina: Da li će se ikada vratiti? FOTO
Profimedia

Podeli:

Eva Mendes je od trenutka pojavljivanja u svetu glume postala jedna od najlepših žena sveta, a taj kompliment vrlo često dobije i danas, iako je već punu deceniju nismo videli u nekoj novoj ulozi na filmskom platnu.

Mamila je uzdahe zanosnom figurom i egzotičnom lepotom, a danas, kada ima 50 godina, i dalje je među seks-simbolima i u samom vrhu liste najlepših i najpoželjnijih žena, progovorila je o svom povratku filmskoj industriji, što su mnogi priželjkivali.

Njen poslednji film bio je "Lost River", što je i rediteljski debi njenog supruga Rajana Goslinga, s kojim ima dve ćerke. Zato je i nestala iz sveta glume, jer se posvetila ćerkama i porodici, a na pitanje da li će se ikada vratiti odgovor je dala u emisiji "Good Morning America".

"Ne znam. Ako se pojave zanimljive uloge. Otišla sam u vreme kada sam, pre 10 godina, osećala kao da sam to već postigla, znate, radila sam s Rajanom Goslingom. On je najbolji", rekla je Eva Mendes.

Profimedia

Eva Mendes je, kao što je i rekla, potpuno posvećena porodici, pa sada promoviše i svoju novu knjigu za decu. Nije samo ona posvećena porodici, već i njen suprug Rajan Gosling, koji je nakon rođenja njihove mlađe ćerke uzeo pauzu od glume u trajanju od četiri godine. Razlog je isti – da bi više vremena provodio s najmilijima.