Aktuelno

Zaboravljeni muž Džej Lo izneo nepoznate detalje: "Već prve bračne noći mi je rekla..."

Dženifer Lopez se nedavno razvela od Bena Afleka, a njen prvi suprug se nedavno prisetio njihovog zajedničkog života tokom braka.

21.09.2024.

12:19

Izvor: superžena

0
Zaboravljeni muž Džej Lo izneo nepoznate detalje: "Već prve bračne noći mi je rekla..."
Profimedia

Podeli:

Latino diva Dženifer Lopez je pre 26 godina stala prvi put na ludi kamen. Njen tadašnji izabranik je bio Ohani Noa, glumac i lični trener.

Zajedno sa Džej Lo je proveo jedva godinu dana, a u najnovijem intervjuu za Daily Mail, još u jeku glasina o razvodu od Bena Afleka, Noa je otkrio neke detalje iz njihovog bračnog života.

On i Džej Lo su se upoznali 1996. godine, dok je Noa bio konobar, a već nakon nekoliko meseci veze su rešili da se venčaju. Zanimljivo je da je Noa jedini njen muž koji je poznavao Dženifer pre velike svetske slave.

"Bio sam prvi, pionir. Stajao sam uz nju kao podrška na početku karijere kada se borila s teskobom i nesigurnošću. Bio sam stvarno dobar suprug jer verujem u brak. Kada smo se razveli, srce mi je bilo slomljeno. Imao sam osećaj da joj više nisam bio potreban kada je dobila sve od mene", rekao je on.

Isto tako, zanimljivo je i da je Džej Lo koristila isti nadimak za njega i Bena, "papi", što znači tatica.

Ipak, njena potreba za medijskom pažnjom je nadvladala ljubav.

"Kada smo prolazili kroz pakao, a morali smo da idemo negde kao par, i ja sam bio loše volje. Znao sam da nismo dobro. Mrzeo sam crvene tepihe. Pokušavala je da me nagovori da idem s njom, ali odbijao sam, nisam želeo da se pretvaram", izjavio je Kubanac i potvrdio kako je opsednutost medijskom pažnjom Lopez bila česti povod njihovih svađa. 

Tvrdi kako je konačnu tačku na odnos stavio upravo on, a razvod je bio poprilično buran.

Profimedia

"Nikad nisam pogledao drugu ženu dok sam bio s njom, a činilo se kao da sam ja loš dečko u toj priči. Njeni ljudi želeli su da ona bude dobrica jer je stizao film, pa album. Nisu želeli negativan publicitet", istakao je Noa.

On je čak i ranije istakao kako ne vidi svetlu budućnost njoj i Benu.

"Džen voli da bude zaljubljena, ali verila se šest puta. Ben je njen četvrti suprug. Ja sam bio prvi muž i rekla mi je da sam ljubav njenog života. Prve bračne noći mi je rekla da ćemo ostati zauvek zajedno", dodao je Noa.