Aktuelno

Žena slavnog fudbalera zaprepastila priznanjem: "Nisam verovala da postoji ovaj posao"

Orijana Sabatini je supruga slavnog fudbalera Paula Dibale, a njeno nedavno priznanje je šokiralo mnoge.

21.09.2024.

15:31

Izvor: superžena

1
Žena slavnog fudbalera zaprepastila priznanjem: "Nisam verovala da postoji ovaj posao"
Profimedia

Podeli:

Orijana Sabatini i Paulo Dibala su nekoliko meseci u braku, međutim, poznata manekenka je sada mnoge šokirala jednim priznanjem.

Naime, ona je kao devojčica bila oduševljena smrću, te je u prošlosti radila u tajnosti u jednom pogrebnom preduzeću.

"Kao devojčica sam bila fascinirana smrću. Kad sam otišla od kuće i pitala se šta ću sa svojim životom, ukazala mi se prilika da postanem balzamer. Videla sam stream na Instagramu i nisam mogla da verujem da možeš raditi taj posao. Tada sam razmišljala šta bih mogla da uradim da ostvarim svoje interesovanje. Tako sam otkrila ovo zanimanje koje sam uspela da naučim u kratkom periodu", ispričala je manekenka.

Orijana je otkrila i kako je došlo do toga da se zaposli, ali i kako je izgledao njen posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ORIANA (@orianasabatini)

"Jednom me nazvao Daniel, vlasnik pogrebnog preduzeća kojeg sam poznavala. Rekao je, 'Ori, dobijamo telo za pola sata - možeš li doći da pomogneš?' Rekla sam da. Bilo je 10 sati uveče, već sam jela, nisam imala šta drugo da radim. Igrala se utakmica između Brazila i druge reprezentacije. Paulo je to želeo da gleda s mojim ocem i rekla sam da ću raditi nešto korisno, ići ću u pogrebno preduzeće da sređujem leševe."

Inače, ovo nije jedina stvar zbog koje je Orijana dospela u centar pažnje. Ona je još 2021. godine pokrenula pravu lavinu komentara kada je izjavila da je biseksualka.

"Ako treba da stavim etiketu na sebe – da, mislim da sam biseksualac", rekla ja ona svojevremeno.