Aktuelno

Anđela Jovanović u poodmakloj trudnoći raznežila javnost jednom objavom FOTO

Glumica Anđela Jovanović oduševljava svoje pratioce u poodmakloj trudnoći.

22.09.2024.

13:26

Izvor: superžena

0
Anđela Jovanović u poodmakloj trudnoći raznežila javnost jednom objavom FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Mlada glumica Anđela Jovanović je u braku sa Mihailom Dudašem, a ovaj par uskoro očekuje i prinovu.

Anđela je dosta aktivna na društvenim mrežama, pa se tako vidi da slobodno vreme što više provodi sa svojom porodicom, roditeljima Draganom Jovanovićem i Brankom Pujić, a sada je podelila i prelepe porodične fotografije sa proslave rođendana.

Antonio Ahel/ATAImages

"Kakav radostan dan! Čekam roditelje da nam dođu na ručak, primam rođendanske čestitke od porodice, prijatelja koji su postali porodica, nekih divnih dragih ljudi, Mihail i Miki me obasipaju ljubavlju od ranog jutra, mazim stomak i ovo čudo koje od prvog momenta volim više nego sebe, mislim na mog Lakija i na drage ljude koji nedostaju, malo plakim, ali od sreće i ljubavi prema ovom ludom životu koji me je naučio da volim bez straha, da se nadam i verujem, da se od srca radujem što smo zdravi, da uživam u prirodi i miru i da mi ništa na ovom svetu nije potrebno osim porodice, prijatelja i ljubavi", napisala je ona u opisu objave koja je sakupila bezbroj komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

Podsetimo, Anđela i Mihail retko govore o svom privatnom životu, pa je tako i vest o njihovom venčanju mnoge obradovala. Glumica i sportista su napravili malo slavlje na jednom salašu i još jednom pokazali zbog čega su jedinstven par.