Aktuelno

Ne može da ostane trudna i zbog toga je napadaju: Sad je kraj, žestoko je odbrusila

Selena Gomez je revoltirana kritikama i osudama nakon priznanja da ne može da zatrudni žestoko uzvratila hejterima.

24.09.2024.

9:23

Izvor: superžena

1
Ne može da ostane trudna i zbog toga je napadaju: Sad je kraj, žestoko je odbrusila
Profimedia

Podeli:

Pevačica Selena Gomez nedavno je saopštila javnosti da ne može da ostane u drugom stanju zbog zdravstvenih problema, te da planira da ima decu putem surogat majke i da jedva čeka da se nađe u toj ulozi. Ubrzo je naišla na oštre kritike zbog priznanja, ali nikome nije ostala dužna.

Dala je svima do znanja da neće nikome dozvoliti da se sprdaju na račun njene "ranjivosti", te je između ostalog poručila: "Od***ite! To je moj život. To sam ja".

U jednom video-snimku bila je i opširnija, te izjavila: "Je*eš svakoga ko ti kaže da si žrtva. Zaista verujem da postoji moć u tome što si ranjiv i govoriš ljudima da ti je potrebna pomoć i da želiš pomoć. To nije nikakva sramota. Da, rekla sam da ne mogu ostati trudna. Da, rekla sam da imam bipolarni pormećaj. Zato delim, zato volim da budem iskrena, jer svako ima neku svoju priču, svako prolazi kroz nešto".

Popularna pevačica već je nekoliko meseci u vezi s producentom Benijem Blankom, koji je izjavio da bi s njom želeo da ima porodicu, a šuška se i da su se tajno verili.