Aktuelno

Usred borbe s karcinomom dobila drugo dete: "Ponosna sam, moje srce je eksplodiralo" FOTO

Glumica Olivija Man i njen suprug Džon Mulejni postali su roditelji jedne devojčice.

24.09.2024.

13:53

Izvor: superžena

0
Usred borbe s karcinomom dobila drugo dete: "Ponosna sam, moje srce je eksplodiralo" FOTO
Lumeimages/SIPA/2403120843/Profimedia

Podeli:

Poznata glumica Olivija Man i njen suprug, komičar Džon Mulejni, dobili su drugo dete, a srećna mama je vesti podelila na Instagramu.

Inače, ona se već duže vreme bori s rakom dojke, pa je ćerku dobila preko surogat majke, što je u početku, priznaje, teško podnosila.

"Imala sam toliko emocija oko toga što nisam mogla da nosim svoju ćerku. Kad sam prvi put upoznala našu gestacijsku surogat majku, razgovarale smo kao majka s majkom. Pokazala mi je toliko milosti i razumevanja da sam znala da smo pronašli pravog anđela. Reči ne mogu opisati moju zahvalnost što je čuvala našu bebu devet meseci i što je ostvarila naše snove. Toliko sam ponosna na našu malu šljivu, mog malog zmaja, koji je bio na putovanju kako bi došao k nama. Moje srce je eksplodiralo", napisala je ona u opisu objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

Olivija Man je ranije već saopštila da je išla četiri puta na operaciju zbog raka dojke, a čak je uradila i dvostruku mastektomiju.

Velika podrška u tim teškim trenucima joj je bio suprug. Ovaj par se trudi da svoj život drži daleko od očiju javnosti, pa je tako jedino poznato da su vezu otpočeli 2021. godine, kasnije su dobili sina, a venčali su se ove godine u tajnosti.