Aktuelno

Bombastično izdanje Kasandre za žurku s ekipom Igre sudbine: "Gorelo" je zbog nje VIDEO

Sinoć je u čast dolaska Koraime Tores u Beograd organizovana proslava na kojoj je glumica uživala i privlačila pažnju savršenom figurom.

26.09.2024.

9:03

Izvor: superžena

0
Bombastično izdanje Kasandre za žurku s ekipom Igre sudbine: "Gorelo" je zbog nje VIDEO
Printscreen Instagram/prvatelevizija

Podeli:

Prva televizija omoguićila je da glumica Koraima Tores, daleko poznatija kao Kasandra zbog uloge u čuvenoj istoimenoj sapunici, tri dana boravi u Beogradu, čime je razgalila mnoga srca, ali i ponela lepe uspomene iz Srbije.

Koraima Tores je uživala u televizijskim gostovanjima i u snimanju "Igre sudbine", u kojoj će biti specijalna gošća, pa će publika uskoro imati priliku da je gleda i na malim ekranima, a sinoć je u čast ove prekrasne glumice i njenog dolaska upriličeno druženje na splavu Kopernikus koje je okupilo ekipu najpopularnije domaće serije, ali i brojne medijske kuće.

Printscreen Instagram/prvatelevizija

Glumica je za ovu priliku nosila veoma provokativno izdanje i još jednom nas uverila da fantastično izgleda i da joj godine apsolutno ništa ne mogu, a kao i svih dana – bila je odlično raspoložena, pa je i đuskala i pevala i osmehivala se za bezbroj fotografija i selfija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igra sudbine (@igrasudbinenovaprica)

I ekipa Superžene je porazgovarala s Kasandrom, koja nas je svojom spontanošću, harizmom i vedrinom zaista kupila za sva vremena.   
Ostaje još da nestrpljivo čekamo epizode "Igre sudbine", u kojima će se Koraima Tores pojaviti i pokazati još jednom zašto je toliko popularna, čak i decenijama nakon prve uloge koja ju je proslavila.

Pogledajte i kako je izgledao dolazak Koraime Tores u Beograd, kada je dočekana na aerodromu "Nikola Tesla".