Aktuelno

Udaje se slavna glumica: "Upoznala sam 50 momaka pre nego što sam shvatila da volim ženu"

Rebel Vilson se udaje ovog vikenda, a luksuzno venčanje će se održati na Sardiniji.

27.09.2024.

15:56

Izvor: superžena

12
Udaje se slavna glumica: "Upoznala sam 50 momaka pre nego što sam shvatila da volim ženu"
Featureflash Photo Agency/Shutterstock

Podeli:

Glumica Rebel Vilson (44) se i zvanično udaje, prenosi Daily Mail. Ona će izgovoriti sudbonosno "da" svojoj verenici Ramoni Agrumi na poznatom italijanskom ostrvu Sardiniji.

"Rebel je zaista uzbuđena što će se ovog vikenda udati za ljubav svog života. Biće romantično, one se ludo vole i jedva čekaju da se venčaju", rekao je izvor za Daily Mail.

Featureflash Photo Agency/Shutterstock

Zanimljivo je i da je njih dve trebalo da se venčaju tek sledeće godine, ali je Rebel rešila da ubrza sve jer ne može više da čeka. Ceremonija je zamišljena tako da okupi samo najbliži broj ljudi, porodicu i prijatelje, a ono što je sigurno jeste da će elegancija biti obavezna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Agruma (@ramonaagruma)

Inače, Rebel je 2022. godine otkrila javnosti da voli žene, uz jednu posebnu objavu na Instagramu.

"Mislila sam da sve vreme tragam za princem iz bajke, međutim, shvatila sam da sve što mi treba je zapravo princeza", napisala je tada Rebel.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Kako je tada otkrila, dala je šansu sebi i išla na sastanke sa 50 muškaraca pre nego što je shvatila da to ne ipak ne želi. Rebel Vilson je napravila i pravu pometnju kada je otkrila da je nevinost izgubila sa 35 godina.

Domaćoj publici je Rebel postala još poznatija nakon što je nekoliko puta viđena na mečevima Novaka Đokovića, a jednom prilikom su se i zajedno fotografisali.