Aktuelno

Ko je njegova prava Bond devojka: Imala je 42, a on 18; bila je ljubav na prvi pogled FOTO

Potencijalni novi Džejms Bond već godinama voli samo jednu ženu, s kojom je u braku duže od decenije.

20.03.2024.

10:33

Izvor: superžena

10
Ko je njegova prava Bond devojka: Imala je 42, a on 18; bila je ljubav na prvi pogled FOTO
Profimedia

Podeli:

Britanski glumac Aron Tejlor Džonson (33) dobio je neodoljivu ponudu da postane novi Džejms Bond i tako zameni Danijela Krejga, i njegov odgovor se nestrpljivo čeka, pa je ovih dana u žiži interesovanja javnosti.

Miljenik je žena, pa mnoge zanima i njegov ljubavni život, ali na razočarenje obožavateljki - njegovo srce još od rane mladosti pripada 24 godine starijoj rediteljki Sem Tejlor Džonson (57), s kojom je u braku od 2012.

Važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova, a evo kako je tekla njihova ljubavna priča.

Upoznali su se na snimanju filma "Nowhere Boy", kada je Aron imao svega 18, a Sem je tada bila 42-godišnjakinja. Glumac je jednom prilikom izjavio da je znao da je ona "ta" čim ju je ugledao, a ispostavilo se da je i bio u pravu.

Profimedia

"Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša i da želim ostatak života provesti s njom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio", izjavio je svojevremeno.

U javnosti je govorio i o tome da im razlika u godinama nikada nije bila prepreka u odnosu, kao i da se nijednog trenutka nije pokajao zbog odluke da stupi u brak s rediteljkom.

loader