Aktuelno

Da li je svet dobio novog najseksi muškarca? Zgodni Indijac je već zaludeo žene FOTO

Da li je ovo sledeći najpoželjniji muškarac?

09.10.2024.

22:30

Izvor: superžena/index.hr

1
Da li je svet dobio novog najseksi muškarca? Zgodni Indijac je već zaludeo žene FOTO
Profimedia/BBC TV series, A Suitable Boy (TV) (2020)

Podeli:

Indijski glumac Išan Kater (28) privukao je pažnju ulogom Šutera u Netfliksovoj hit seriji "The Perfect Couple". Išan, do sada najviše poznat indijskoj publici, ovim filmom je napravio korak prema Holivudu. Ulogu smatra prekretnicom u svojoj karijeri, iako je ranije igrao i u nekim BBC-jevim projektima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ishaan (@ishaankhatter)

"Biti deo ove produkcije mi je otvorilo nove perspektive u glumi. Uloga je zahtevna i izglazovna, a rad s internacionalnom ekipom bio je neprocenjiv", rekao je tokom najave serije. 

"Ovo je tek početak. Nadam se da će moja uloga u 'The Perfect Couple' otvoriti vrata drugim projektima na međunarodnoj sceni. Voleo bih da radim na filmovima i serijama koje intrigiraju publiku i donose nove priče", dodao je za "The Variety".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ishaan (@ishaankhatter)

"Da, objektivizovali su me"

Išan je vrlo brzo privukao pažnju šire javnosti, te ga već sada prozivaju jednim od najzgodnijih glumaca novije generacije. 

Za BBC je otkrio da je na kastingu za ulogu Šutera (koji u seriji glumi Indijca) bio "etnički agnostičan", odnosno da su u obzir uzeti glumci raznog etničkog porekla.

"Bio je to redak slučaj da lika iz južne Azije portretiraju kao poželjnog i atraktivnog. Da, bio sam objektivizovan. Lik je upravo zbog toga bio jedinstven i privlačan publici. Rekao bih čak da je ovo bila istorijska uloga u tom smislu", objasnio je.

"Publika bi zbog Šutera mogla da gleda indijske glumce u drugom svetlu. Svestan sam koliko je važna ova pozicija za moj narod  i drago mi je što sam upravo ja taj koji će probiti put za indijske glumce".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ishaan (@ishaankhatter)

Iako je transparentan povodm svog poslovnog života, to nije slučaj sa privatnim. Drži ga dalje od očiju javnosti, a jedino je poznato da je nedavno raskinuo vezu.

"Bio sam u vezi sa nekim ko nije toliko javno prisutan kao ja, pa sam svestan kako to utiče na žene sa kojima budem u vezi. Zato ne želim da govorim o tome", rekao je.

Ipak, indijski mediji su objavili da se radi o manekenki Čandni Bainz i samo su se u par navrata videli zajedno u javnosti.

Karijeru je započeo u Bolivudu

Stekao je prepoznatljivost u Bolivudu zahvaljujući ulozi u romantičnoj drami Dhadak iz 2018. Njegov talenat primećen je i u filmu "Beyond the Clouds".

Išan dolazi iz poznate bolivudske porodice - otac mu je glumac i scenarista, a polubrat mu još jedan popularni indijski glumac.