Aktuelno

Latino diva se skinula za prvi intervju nakon razvoda – imala je šta i da pokaže FOTO

Dženifer Lopez konačno je smogla snage da progovori o poslednjem ljubavnom brodolomu...

10.10.2024.

15:42

Izvor: superžena

4
Latino diva se skinula za prvi intervju nakon razvoda – imala je šta i da pokaže FOTO
Profimedia

Podeli:

Latino diva nedavno je pozirala za naslovnicu magzina "Interview" u atraktivnom, može se reći i provokativnom izdanju. Kako se vidi, ona je za ovu priliku nosila bikini i duboke čizme od zmijske kože.

Stilista Hejli Volens je ovim hteo da naglasi sav seksepil ove pop pevačice, ali i da je pokaže u novom svetlu nakon njenog ljubavnog brodoloma...

S tim uvezi, ovo je Lopezin prvi veliki intervju nakon razvoda od Bena Afleka, a za gorepomenuti magazin je  pričala o životnim promenema.

"Bilo je trenutaka kada sam mislila da sam shvatila sve i naučila neke životne lekcije, ali onda mi ih život ponovno pošalje i tada shvatim da ništa nisam naučila", rekla je ona, te kratko dodala:

"Žao mi je što mi je trebalo dugo da shvatim. Trebala sam to da znam i pre, sada shvatam"  

Na kraju je otkrila da ne traži emotivnog partnera, već samoću.

"Pomalo sam uzbuđena što sam i što ću biti sama. Ne tražim nikoga jer želim da vidim šta mogu da napravim kada letim sama, kada sam slobodna", objasnila je i dodala: "Moraš da budeš zdrav i moraš da budeš potpun ako želiš nešto više. Moraš sam sa sobom da budeš dobar. I pre sam mislila da sam ovo shvatala, ali nisam. Ovo leto sam odlučila da moram da budem sama, želim da dokažem sebi da ja to mogu."

Podsetimo, Lopez je 20. avgusta ove godine podnela zahtev za raskid dvogodišnjeg braka u Los Anđelesu.