Aktuelno

Ravan stomak i nakon pet porođaja: Bivša slatkica se "osušila", a šta joj je s licem? FOTO

Tori Speling izgleda potpuno drugačije nakon velikog gubitka kilograma, a priznala je da je smršala pomoću leka za mršavljenje.

22.10.2024.

9:36

Izvor: superžena

0
Ravan stomak i nakon pet porođaja: Bivša slatkica se "osušila", a šta joj je s licem? FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Glumica Tori Speling (51) zvezda hit serije "Beverli Hils", tokom druženja sa fanovima u jednom hotelu privlačila je veliku pažnju svojim fizičkim izgledom, a mnogi su se složili da izgleda neprepoznatljivo.

Bila je ležerno odevena i ponosno je istakla ravan stomak i vitku liniju u farmerkama i kratkoj providnoj majici, a već na prvi pogled je primetno da je izgubila veliki broj kilograma. Međutim, iako sada ima mladalačku liniju, mnoge je zabrinuo izgled njenog lica, koji je primetno drugačiji u odnosu na nedavni period.

BACKGRID USA/Profimedia

Glumica je otvoreno govorila o gubitku kilograma i priznala da je koristila lekove za mršavljenje nakon petog porođaja, kada je rodila sina.

Najpopularniji lek za gubljenje kilograma, koji je rasprostranjen u celom svetu i brojne javne ličnosti su ga probale, njoj nije pomogao, ali nije odustala, pa je probala i drugi, koji je dao rezultate.

Profimedia

Tori Speling je odnedavno i razvedena. Od supruga Dina Mekdermota zatražila je razvod u martu ove godine, a razišli su se posle 18 godina braka. Zajedno imaju petoro dece i ostali su u prijateljskim odnosima.

BACKGRID USA/Profimedia