Aktuelno

Zahvaljujući eksplicitnom videu se prljavo obogatila: Danas ima 44 godine i svi je žele FOTO/VIDEO

Jedna od najpoznatijih medijskih ličnosti, preduzetnica i rijaliti zvezda Kim Kardašijan proslavila je 44. rođendan.

22.10.2024.

14:50

Izvor: superžena/index.hr

1
Zahvaljujući eksplicitnom videu se prljavo obogatila: Danas ima 44 godine i svi je žele FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Kim je medijsku pažnju prvi put privukla družeći se sa bogatom naslednicom hotela Paris Hilton.

Ni dijamanti nisu mogli da skrenu pažnju sa njenog skandaloznog izdanja FOTO

Pre svoje slave radila je kao stilistkinja svojoj prijateljici iz detinjstva, a jednom prilikom je istakla da je Paris zaslužna za početak njene poslovne karijere, jer ju je upoznala sa velikim brojem uticajnih ljudi.

Profimedia

Nakon toga Kim je zajedno sa svojim sestrama Kloi i Kortni otvorila i vodila butik u Kalabasasu pod nazivom "Dash". Jednom prilikom je za "Hollywood Reporter" otkrila da je često radila na blagajni dok je pohađala fakultet. Vremenom su otvorile radnje i u drugim gradovima - Los Anđelesu, Majamiju i Nju Jorku. No, 2018. sve su već bile zatvorene.

Proslavila se nakon eksplicitnog video-materijala

Ubrzo nakon toga, Kim je postala jedna od najpopularnijih osoba na svetu. Početkom 2000-ih u javnost je procurio njen eksplicitni snimak sa reperom Rej Džejom. Kim i Rej izlazili su od 2002. do 2006. godine, a mnogi tvrde da je upravo ovaj video osigurao Kim Kardašijan karijeru kakvu ima danas.

Osam meseci nakon izlaska video-materijala porodica Kardašijan je odlučila da iskoristi svoju izloženost javnosti i tako je objavljena prva epizoda rijaliti šou "Keeping Up with Kardashians".

Ceo Real Madrid je utihnuo kad se pojavila ova bomba – i svi su hteli njenu fotku FOTO

Dok je rasla njena popularnost zbog rijalitija, Kim se oprobala i u glumi. Pojavila se u serijama "How I Met Your Mother", "90210", "CSI: New York", "2 Broke Girls", kao i u holivudskom filmu "Disaster Movie", gde je glumila sa Karmen Elektrom.

2011. objavila je pesmu

Nakon što se oprobala u plesu i glumi, na red je došla i muzika. 2011. godine objavila je svoj prvi singl "Jam" (Turn It Up). Njen tada budući suprug Kanje Vest pojavio se u spotu, a pesma je zauzela 17. mesto Bilbordove lestvice.

Godine 2014. tokom pojavljivanja na "Watch What Happens Live!", Kim je rekla da je snimanje pesme bila "jadna odluka" i da je to "jedina stvar za koju ne može da veruje da je uradila".


Kada su društvene mreže postajale sve popularnije i popularnije, Kim i njene sestre iskoristile su to kao priliku za povećanje uticaja izvan samog rijali šoua. Kim je iskoristila mreže  kao alat za rast svojih robnih marki "Skims" i "SKYNN by Kim".

Udavala se tri puta

Godine 2000. Kim se udala za Dejmona Tomasa. Tada je imala samo 19 godina i bila nepoznata javnosti. Tada je radila kao asistentkinja u prodaji u jednoj prodavnici u Los Anđelesu, a Dejmon je bio 10 godina stariji muzički producent. Par se venčao u Las Vegasu 2000. godine, a razveli se tri godine kasnije.

Rizična haljina preti da pokaže sve, grudi se jedva drže FOTO

11 godina kasnije Kim se udala za Krisa Hemfrisa, a njihov brak trajao je 72 dana. Venčanje se prenosilo u jednoj od epizoda rijalitija "Keeping Up With The Kardashians".

S Vestom je dobila četvoro dece

Godine 2014. Kardašijnka se udala za Kanjea Vesta. Venčali su se u Firenci, a njihova svadba navodno je koštala tri miliona dolara. U braku su dobili četvoro dece. Međutim, 2021. godine su se razveli.

"Kanje je tražio Bjanki da spava sa njenom majkom"

Profimedia