Aktuelno

Slavna pevačica šokirala "novim" licem: Tvrdi da je sve prirodno, ali fotke ne lažu FOTO

Šanaja Tvejn tvrdi da nije imala nikakve operacije, ali njen trenutni izgled govori suprotno.

23.10.2024.

8:52

Izvor: superžena

0
Slavna pevačica šokirala "novim" licem: Tvrdi da je sve prirodno, ali fotke ne lažu FOTO
Profimedia/AFP PHOTO Hector MATA

Podeli:

Slavna kanadska pevačica Šanaja Tvejn (59), čiji album "Come On Over" (1997) je dugo važio za najprodavaniji album ženskog izvođača svih vremena, danas izgleda potpuno drugačije, do te mere da je neprepoznatljiva.

Na dodeli nagrada People's Choice Country Awards održanoj u septembru iznenadila je javnost podmlađenim licem, pa su usledile brojne reakcije, a njen izgled analizirao je i dr Geri Motikaj, plastični hirurg iz Kalifornije navodeći da je sasvim sigurno da se podvrgla kozmetičkim zahvatima.

"Nedostatak bora i otvorenije oči sugerišu na to da je moža bila na podizanju obrva. Iza linije kose se napravi rez da bi se koža zategla i bore učnile 'nevidljivima'. Pretpostavljam da je koristila i botoks, a i filere. Takođe, koristi se i trendom dramatičnih frizura kako bi se odvukla pažnja od promena koje su, možda, nastale zbog odlaska pod nož. To radi i Šanaja, nosi perike da bi dobila potpunu transformaciju", opisao je doktor.

Profimedia

Plastični hirurg iz Majamija, Adam Rubinstajn, takođe se slaže s tim da se pevačica podvrgla operacijama, a navodi i operaciju kapaka.

"Kod Šanaje je prirodna stuktura savršena i odlično stari, ali oči joj sada izgledaju 'svežije'. Možda je u pitanju samo dobra šminka, ali čini mi se da je ipak blefaroplastika", navodi ovaj lekar.

Iapk, Šanaja negira bilo kakve plastične operacije i ranije ove godine je poručila da voli svoju kožu, ali njene fotografije iz različitih perioda govore suprotno.

Profimedia

Plastični hirurzi još smatraju da se poigrala filerima i botoksom kako ne bi išla na zahtevnije zahvate, a navode i da "naduveniji" izgled može biti i posledica promene težine, odnosno gojenja.

Šanaja decenijama unazad trenira i održava telo u dobroj formi; vežba tri do pet puta nedeljno, igra tenis i puno vremena provodi u teretani, a osim toga pazi i na ishranu, vegetarijanka je, i ima posebne rituale pre svakog nastupa.  

Profimedia