Aktuelno

Žena je fatalnog turskog glumca, a posle porođaja je promenila lični opis FOTO

Proslavila ju je uloga u seriji "Kad lišće pada", sa Balijem-begom ima dva sina i i dalje važi za jednu od najlepših turskih glumica.

26.10.2024.

10:21

Izvor: superžena

0
Žena je fatalnog turskog glumca, a posle porođaja je promenila lični opis FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumica Fahrije Evdžen, supruga jednog od najpopularnijih glumaca Buraka Ozdživita, kroz nekoliko godina je prilično promenila svoj izgled. Bila je lepotica i kada se pojavila na turskoj glumačkoj sceni, a i danas je među najlepšim glumicama u Turskoj, ali - nije sve majka priroda.

Iako je svi najviše znaju kao suprugu slavnog Sulejmana iz istoimene serije koja je oborila sve rekorde prikazivanjem, Farije je i te kako poznata u Turskoj.

Farije i Bali-beg su se venčali 29. jula 2017. godine i danas imaju dvoje dece (sinove Karana i Kerema), a važe za jedan od najlepših i najskladnijih parova u Turskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Dugo su kružile glasine da je Farije nakon drugog porođaja postala druga žena i "promenila lični opis", naročito kada se poredi period dok je glumila u seriji "Kad lišće pada", koja se kod nas prikazivala od 2010. do 2012. godine.

Rođena je u Nemačkoj i odrasla je na relaciji Nemačka - Turska. Govori tečno četiri jezika, a studije je prekinula zbog glume.  

Pogledajte kako je nekada izgledala...

I kako izgleda sada.