Roditeljstvo

Bijonse prvi put u šetnji sa blizancima

Pre pet meseci Bijonse i Džej Zi su postali ponosni roditelji blizanaca. Njihova ćerka Blu Ajvi dobila je brata Sir Kartera i sestru Rumi. Mališani su prvi put viđeni u javnosti u subotu popodne u šetnji sa majkom i dadiljom.

4 komentara

Ko su uzori vašem detetu?

Kao što ste i vi kao tinejdžeri tražili uzore u pevačima, umetnicima, TV licima, možda čak i političarima, tako ih i vaša deca danas, u potrazi za odgovorima na pregršt pitanja o odrastanju i odabiru puta koji će ih oblikovati kao autentične pojedince, pronalaze. Jedina razlika je u tome gde su idoli današnje omladine, a odgovor na to pitanje je - uglavnom na internetu.

6 komentara

"Orbit" karavan: Da svaki dečji osmeh bude blistav

Šta je lepše od nasmejanih mališana? Naročito kada ti osmesi blistaju bez ijednog karijesa. Da bismo osigurali zdrave i lepe osmehe potrebna je pravilna dentalna edukacija od malih nogu, stoga kompanija Mars treću godinu zaredom sprovodi akciju "ORBIT POKLANJA OSMEH".

0 komentara

Kada je pravo vreme za drugo dete?

Postoji li idealna razlika između dece? Kada je pravo vreme za drugo dete, jedno je od pitanja oko kojih su vrlo različita mišljenja."150 minuta" je pitao roditelje koji su napravili malu i one sa velikom razlikom u godinama između dece, šta oni misle.

19 komentara
prethodna strana 1 od 66 sledeca idi na stranu