Aktuelno

Ova 4 znaka neće znati šta će s parama u aprilu: Na poslu će, konačno, sve ići od ruke

Možda je april pravo vreme za sve što ste do sada odlagali na poslovnom polju.

02.04.2024.

15:34

Izvor: Atma.hr.

2
Ova 4 znaka neće znati šta će s parama u aprilu: Na poslu će, konačno, sve ići od ruke
EugeneEdge/Shutterstock

Podeli:

Proverite da li ste na listi - ova 4 znaka horoskopa će najverovatnije doživeti finansijske promene u aprilu 2024. godine.

Riba

Period retrogradnog Merkura u aprilu doneće promene u oblasti finansija predstavnicima horoskopskog znaka Ribe. Osećaćete se samopouzdanije, a na to će obraćati pažnju i ljudi oko vas - kolege i šefovi. Početkom meseca naglo ćete promeniti pristup poslu. Ne plašite se promena, jer zahvaljujući njima finansijski uspeh je pred vratima.

Bik

Pripremite se za mesec pun izazova. Predstojeći mlad Mesec u Ovnu će uticati na vašu 9. kuću životnih vrednosti i prioriteta, filozofije i visokog obrazovanja. Budite spremni za unutrašnje, duhovne promene. Već 21. aprila u vašem horoskopskom znaku, Jupiter, planeta ekspanzije, i Uran, planeta promene i tehnologije, susreću se i formiraju konjunkciju.

Problem koji vas je dugo držao u neizvesnosti, uključujući i oblast finansija, biće rešen na najbolji način za vas. 29. aprila vladajuća planeta Venera prelazi u vaš znak; sve će ići "kao i obično". U aprilu možete promeniti pristup poslu, preispitati svoje vrednosti i odnos prema profesiji. Uvođenje novog pristupa dovešće do promena u oblasti finansija.

Lav

Vaša kreativnost će dostići nove visine početkom meseca. U ovom trenutku videćete da ste stvorili ograničenja u svojoj kreativnosti. Ovo otkriće će vam omogućiti da se pokažete na nov način, koji može biti nagrađen, uključujući i novac.

Sezona Bika će vam doneti uspeh u karijeri. Ako ste dugo tražili posao, ne očajavajte - vaša ponuda iz snova je pred vratima. Pripremite se za velike finansijske promene s početkom sezone Bika i iskoristite pauzu početkom meseca da oslobodite svoj kreativni potencijal.

Devica

Nemojte žuriti da donosite odluke. Za razliku od horoskopskog znaka vaše sestre Ribe, najbolje je da malo usporite tokom retrogradnog Merkura. Ali i takav "prelom" donosi plodove.

Iskoristite svoje vreme mudro; napravite planove za blisku budućnost i pripremite se da ih sprovedete krajem meseca.

Promene u finansijama su moguće samo uz pravilnu pripremu planova za budućnost. Ispravno postavite prioritete i uzdržite se od aktivnih akcija do kraja retrogradnog Merkurovog perioda.

Čitajte veliki horoskop Superžene - dnevni, nedeljni, mesečni i godišnji.