Aktuelno

Oni su najzabavniji znakovi horoskopa – s njima nikad nije dosadno

Svi imamo onog jednog prijatelja koji nikad ne može da se smatra dosadnim, a možda se njihova zarazna energija krije iza horoskopa.

02.04.2024.

11:06

Izvor: Večernji.hr

1
Oni su najzabavniji znakovi horoskopa – s njima nikad nije dosadno
Lomb/Shutterstock

Podeli:

Poznate su vam situacije kada se u društvu pojavi jedna osoba i odmah se dosadan razgovor pretvori u zabavu...

Škorpija

Ako bismo Škorpiju morali da uporedimo s TV serijom, to bi bio "Beli lotos" - nije serija koja će vas nasmejati, već ćete se smejati njenoj mračnoj komediji. "Škorpija ima vrlo sarkastičan, crni humor", primećuje astrološkinja Liza Bareta. "Uvek se morate zapitati da li misle ozbiljno ili vam stvarno žele reći gde su tela zakopana." Astrološkinja Šarlot Kirsten dodaje da poznati intenzitet Škorpije takođe doprinosi njihovoj neočekivano zabavnoj prirodi: "Šta god zanima Škorpiju, možete biti sigurni da to radi s entuzijazmom, strašću i intenzitetom, što ih čini uber-zabavnima."

Vodolija

Vodolije su često u svom malom svetu. Ali, kad vas jednom puste u njega, navući ćete se na njihov čudan i ekscentričan duh. "Oni obično imaju najunikatniji i najupečatljiviji način da ispričaju priču koja je prožeta zvučnim efektima, oponašanjem i potpunim opisima likova", kaže Bareta. Ovaj slobodoumni znak nije od onih koji često izlaze u grad, ali kada to učine, spremni su na sve. "Avanturistička Vodolija predstavlja celonoćne partijanere, one koji neće stati dok sunce ne proviri iza horizonta", objašnjava Kirsten.

Ovan

Ovan je prvi od tri vatrena znaka koji se našao na ovoj listi. "Njihova vatrena, strastvena priroda čini ih željnim isprobavanja novih iskustava i življenja života punim plućima", objašnjava astrološkinja Bela Nguen. Prema Kirsten, Ovnovi su "poznati po svojoj šašavoj, bezbrižnoj prirodi" i sposobnosti da u teške situacije unesu malo smeha. Vole pričati priče i mogu učiniti da svaki događaj bude prava žurka. Međutim, znajte da ovo često znači da Ovan neprestano želi biti u centru pažnje. Ali, sve dok dopuštate Ovnu u vašem životu da donosi odluke o tome šta učiniti i gde ići, ostaće dobro raspoložen.

Blizanci

Iznenađuje li činjenica da je najdruštveniji horoskopski znak ujedno i jedan od najzabavnijih? Zbog dualnosti Blizanaca, lako im je da se uklope se u bilo koje društveno okruženje i ne boje se da započnu razgovore s novim ljudima. "Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, Blizanci se ponose svojom sposobnošću povezivanja s ljudima i pretvaranja najobičnijeg razgovora u nešto duhovito i nezaboravno", kaže Kirsten. Ali, ta ista želja za životom znači da im je brzo dosadno, a zauzvrat su notorno nepouzdani. Ali, dovedite na druženje i nećete prestati da se smejete.

Lav

Kao i Ovan, Lav je vatreni znak koji želi da su sve oči uprte u njega — ali sve dok sami ne želite biti u centru pažnje, volećete da ih imate u blizini. "Lavovi su prirodni zabavljači", primećuje Bareta, "Obožavaju biti u centru pažnje i nasmejaće vas zbog svoje preterane dramatizacije kada pričaju priču". Iako vole dobru zabavu, Lavovi su jednako dobri u intimnijim okruženjima. "Njihova prirodna harizma privlači ljude k njima, omogućujući Lavovima da bez napora stvore uzbuđenje", kaže Nguen i dodaje: "Njihova toplina i velikodušnost takođe ih čine dragim drugima".

Strelac

Želite partnera za padobranstvo ili prijatelja za izlet? "Znak zodijaka koji voli zabavu i žudnju za putovanjem, Strelac zna kako reći 'da' avanturi i uzbuđenju", kaže Kirsten. Dodaje da ovim znakom vlada Jupiter, planeta istraživanja, pa su stalno u potrazi za "sledećom velikom stvari koja će im život učiniti zanimljivijim i ugodnijim". Bareta takođe napominje da se Strelčevi "znaju smejati sami sebi i bez problema se našaliti i iz najozbiljnijih situacija". Pomalo su nespretni i šašavi, ali to je razlog više da ćete se zabavljati kad su oni u blizini.