Aktuelno

Ova 4 znaka su najgora u krevetu: Slažete li se?

Ljubavni život je avantura u kojoj ste nekad na vrhu sveta, a ponekad se osećate kao da se saplićete preko neravnih staza.

19.04.2024.

19:17

Izvor: Index.hr

4
Ova 4 znaka su najgora u krevetu: Slažete li se?
Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Podeli:

Dok neki horoskopski znakovi imaju prirodnu nadarenost za vruće i strastvene trenutke u krevetu, drugi jednostavno pate od manjka ljubavne magije.

Dakle, ova četiri znaka mogla bi da imaju malo dodatne prakse u spavaćoj sobi.

Ovan

Na vrhu liste su Ovnovi, znak poznat po svojoj energičnosti i impulsivnosti. Za njih je seks kao borba koju bi trebalo dobiti u najkraćem mogućem roku, ali često zaboravljaju na važnost predigre i suptilnosti.

Ovnovi često propuste priliku za dublju povezanost i emocionalnu intimnost u krevetu. Za njih je seks poput sprinta, ali ponekad bi trebalo da uspore ritam kako bi zaista uživali u dugoj i strastvenoj vožnji.

Jarac

Na drugom mestu su Jarčevi, znakovi poznati po svojoj ambiciji i ciljevima. Za njih je seks često samo još jedan cilj koji treba da postignu na svojoj listi obaveza.

Svojim planskim pristupom često zaboravljaju na spontanost i igru u krevetu. Umesto da se prepuste strastima i uživaju u trenutku, Jarčevi često analiziraju svaki korak i gube se u svojim mislima.

Devica

Na trećem mestu su Djevice, znak poznat po svojoj analitičnosti i perfekcionizmu. Za njih je seks kao naučni eksperiment koji zahteva besprekornu izvedbu. Međutim, njihova stalna potraga za savršenstvom često ih sprečava da se potpuno opuste i uživaju u trenutku.

Device često previše analiziraju svaki potez i brinu o detaljima, umesto da se prepuste strasti i osete istinsko zadovoljstvo.

Ribe

Na četvrtom mestu su Ribe. Za njih je seks često putovanje kroz svet mašte, ali često se izgube u svojim snovima umesto da budu prisutne u trenutku. Ribe su sklone idealizovanju ljubavnih trenutaka, ali često propuštaju duboku povezanost s partnerom zbog svoje sklonosti ka izbegavanju stvarnosti.

loader