Aktuelno

Ko je stvarno žena iz snova? Možda ste i vi na spisku najboljih supruga

Neki horoskopski znakovi se ističu svojim urođenim osobinama koje stvaraju ženu iz snova, idealnu suprugu kakvu bi svako poželeo.

15.04.2024.

15:26

Izvor: Miss7.24sata.hr/Maja Knežević

1
Ko je stvarno žena iz snova? Možda ste i vi na spisku najboljih supruga
Halay Alex/Shutterstock

Podeli:

Brižna, puna ljubavi, verna, praktična, s majčinskim instinktom... Sve su to karakteristike ključne za uspešnu i dugotrajnu vezu. Naš horoskopski znak otkriva puno o nama, uključujući i to kako se ponašamo kao partneri u vezi. Neki znakovi smatraju se pravim ženama iz snova.

Radi se o ženama rođenim u 4 horoskopska znaka, za njih astrolozi kažu da su sjajne supruge.

Bik

Žene rođene u znaku Bika su pouzdane, strpljive i odane. Takođe  su vrlo realne, stoje s obe noge na zemlji i praktične su. Sve te osobine mogu biti vrlo korisne u braku. Žene Bikovi takođe vole da ugađaju svojim partnerima – i vole da budu mažene zauzvrat! S ovim horoskopskim znakom može se izgraditi prijatno, a u isto vreme stabilno okruženje.

Devica

Device su vrlo uredne i organizovane. Imaju dobro oko za detalje i često vrlo efikasno rešavaju probleme. To mogu biti vrlo važne osobine u braku ili vezi. Naročito kad ima hiljadu stvari za obaviti. Žene rođene u znaku Device su pune ljubavi, pouzdane i odane su partnerke s kojima se može prevazići sve. Ovom horoskopskom znaku nove avanture nisu toliko bitne, radije bi uživale u svakodnevnim stvarima sa svojim dragim.

Rak

Žene Rakovi su vrlo brižne i pune ljubavi. Sklone su tome da stvaraju vrlo jake emocionalne veze sa svojim partnerima i učiniće sve da ih usreće. Rakovi se takođe smatraju izrazito empatičnim i pouzdanim osobama, zbog čega im partner može poveriti sve. Žene koje su rođene u horoskopskom znaku Raka uopšteno su vrlo romantične i usuđuju se da otvoreno pokažu svoja osećanja.

Škorpija

Žene Škorpije su strastvene i vole intenzivno. Takođe su vrlo odane i iskrene, što mnogi žele od svog partnera. Škorpije su takođe intuitivni ljudi i često znaju šta njihovom partneru treba pre nego oni sami. Ipak, ove žene vole nezavisnog partnera koji zna šta želi. Jer upravo to mogu ponuditi u braku ili partnerstvu.

Naravno, svaka osoba je individua za sebe i nije uvek baš tačno sve što astrologija kaže. Pa, uzmimo to kao putokaz i smernicu, a ne kao nepobitnu istinu. I drugi znakovi zodijaka mogu biti divne supruge pune ljubavi...