Aktuelno

Najgori zavodnici: Ovi znakovi nemaju sreće u flertu, uvek pođe po zlu

Nikako im ne ide da zavedu suprotni pol, da li zbog stidljivosti, nedostatka takta, straha, konfuzije...

30.05.2024.

20:47

Izvor: Index.hr

6
Najgori zavodnici: Ovi znakovi nemaju sreće u flertu, uvek pođe po zlu
Just dance/Shutterstock

Podeli:

Flert je suptilna umetnost komunikacije koja zahteva kombinaciju samopouzdanja, šarma i sposobnosti čitanja suptilnih signala. Mnogi od nas su u nekom trenutku svog života pokušali da osvoje nečije srce, ali dok neki u tome briljiraju, drugi jednostavno nemaju sreće.

Bez obzira na to koliko se trude, uvek im nešto krene po zlu. Možda se zapetljaju u sopstvene reči, možda su previše stidljivi ili im nedostaje takta u pravom trenutku. Flert može biti pravi izazov, a za neke je to područje na kojem se nikako ne snalaze.

Evo u kojim se znakovima rađaju takvi ljudi.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj osetljivosti i emocionalnosti, što može biti prepreka u flertu. Previše se vežu i prebrzo se otvaraju, što može odbiti potencijalne partnere. Takođe, Rakovi često ne znaju kako da prenesu svoja osećanja na lagan i zabavan način, što može dovesti do nesporazuma i neprijatnih situacija.

Devica

Device su analitične i sklone kritici, što može biti problematično u flertu. Njihova potreba da sve bude savršeno može izazvati stres i napetost, kako za njih same, tako i za osobu koju pokušavaju osvojiti. Device često preterano razmišljaju o svakom potezu i svakoj reči, zbog čega ne mogu da se opuste i uživaju u trenutku.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti i usmerenosti na karijeru, što ih može učiniti manje pristupačnima u romantičnom kontekstu. Njihova praktičnost i rezervisanost često ih sprečavaju da pokažu svoju zabavnu stranu, što je ključno u flertu. Jarčevi takođe imaju strah od odbijanja, što može rezultirati nedostatkom inicijative.

Vodolija

Vodolije su originalni i nekonvencionalni, što može biti mač sa dve oštrice u flertu. Njihova želja da budu drugačiji može odbiti one koji traže nešto uobičajenije i tradicionalnije. Vodolije često preferiraju intelektualne razgovore nad romantičnim gestovima, što može delovati hladno i bezlično.