Aktuelno

Uvek se zaljubljuju u pogrešne: Ovi znakovi boluju od nesrećnih ljubavi

Ljubav je često nepredvidiva, a neki horoskopski znakovi posebno su skloni zaljubljivanju u pogrešne osobe.

27.05.2024.

18:47

Izvor: Index.hr

3
Uvek se zaljubljuju u pogrešne: Ovi znakovi boluju od nesrećnih ljubavi
Dikushin Dmitry/Shutterstock

Podeli:

Bilo zbog svoje prirodne romantičnosti, idealizma ili sklonosti ka dramatičnim vezama, ovi znakovi često završavaju u komplikacijama. Saznajte koji su to znakovi i zašto im se to događa.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj dubokoj emocionalnosti i idealizmu u ljubavi. Vođene Neptunom, planetom iluzija i snova, Ribe često gledaju na svet kroz ružičaste naočare. Ova sklonost ka idealizaciji može ih dovesti do toga da se zaljubljuju u ljude koji nisu onakvi kakvima se čine. Ribe su često privučene osobama koje im obećavaju bajkovitu ljubav, ali kada iluzija nestane, suočavaju se s bolnom stvarnošću. Njihova empatija i spremnost da pomognu drugima može da ih učini žrtvama manipulacije i lažnih obećanja.

Vaga

Vage su pod vladavinom Venere, planete ljubavi i lepote, što ih čini prirodno sklonim romantičnom pogledu na svet. Njihova želja za harmonijom i usklađivanjem odnosa može ih dovesti do toga da zanemaruju sopstvene potrebe i osećanja. Vage često privlače osobe koje su šarmantne, ali emocionalno nedostupne. Njihova sklonost ka kompromisu i izbegavanju konflikata može ih zadržati u vezama koje nisu zdrave ili zadovoljavajuće. Vage su često zaljubljene u samu ideju ljubavi, što ih čini ranjivima kada naiđu na pogrešne partnere.

Škorpija

Škorpije su intenzivne, strastvene i misteriozne, što ih čini magnetom za dramu i komplikacije u ljubavi. Vođene su Plutonom, planetom transformacije i moći, pa ih često privlače osobe koje im donose intenzivna emocionalna iskustva, čak i ako su ta iskustva bolna. Njihova duboka emocionalna priroda i potreba za kontrolom mogu da ih dovedu do toga da ostaju u vezama koje su toksične. Škorpije su sklone zaljubljivanju u ljude koji izazivaju njihovu ljubomoru i nesigurnost, što dodatno komplikuje njihove ljubavne živote.

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj želji za avanturom i slobodom. Pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije i optimizma, Strelčevi često upadaju u veze s osobama koje ih fasciniraju, ali nisu spremne za ozbiljnu vezu. Njihova potreba za neprestanim uzbuđenjem može da ih dovede do toga da biraju partnere koji su emocionalno nestabilni ili nepouzdani. Strelčevi su skloni tome da idealizuju svoje partnere, verujući da će se promeniti ili prilagoditi, što često vodi do razočaranja.

Rak

Rakovi su izuzetno emocionalni i intuitivni, ali njihova sklonost prema sigurnosti i potreba za brigom može ih dovesti do toga da biraju partnere koji nisu dobri za njih. Pod vladavinom Meseca, Rakovi su duboko povezani sa svojim emocijama i često privlače osobe koje traže utehu i podršku. Nažalost, to može značiti da se Rakovi zaljubljuju u ljude koji ih iskorišćavaju ili ne uzvraćaju njihovu ljubav. Njihova sklonost tome da stavljaju potrebe drugih ispred svojih može ih zadržati u nezdravim vezama.