Aktuelno

Pun Mesec 17. oktobra donosi preokret ovim znacima: Čeka vas sudbinska ljubav

Da li sanjate o romantičnim sastancima u jesenjem parku sa zlatnim listovima?

14.10.2024.

20:32

Izvor: atma.hr

2
Pun Mesec 17. oktobra donosi preokret ovim znacima: Čeka vas sudbinska ljubav
Look Studio/Shutterstock

Podeli:

Možda je vaš plan predodređen da se ostvari, čak i ako ste još uvek slobodni! Požurite i proverite listu - možda ćete imati sreće da upoznate svoju ljubav!

Predstojeći Pun Mesec u Ovnu završava važan ciklus koji je počeo još u aprilu. Stvar je u tome što je ovaj Pun Mesec u konjunkciji sa Hironom i kvadratira Marsom i Plutonom. Da li se sećate koje ste projekte započeli ovog proleća? Koje ste navike uveli u svoj život? Da li su ti ljudi koji su tada došli i dalje u vašem životu?

Odgovori na ova pitanja će vam reći gde treba da idete dalje! A ova 3 horoskopska znaka mogu vrlo brzo da upoznaju svoju ljubav!

3 horoskopska znaka koji mogu da sretnu svoju suđenu ljubav tokom punog meseca u Ovnu 17. oktobra

Vaga

Pun Mesec u Ovnu će proći kroz vaš partnerski sektor – vreme je za sklapanje ugovora, na primer bračnog ugovora. U stvari, takav tranzit pokazuje da je došlo vreme za ozbiljnu i dugoročnu vezu. Ne odbijajte nove ponude za posao. Do svog sudbinskog partnera možete doći kroz uspešan zajednički projekat. Spremite se da vaša društvena aktivnost eksplodira (na dobar način)! Provedite oktobar u različitim kompanijama, pokušajte da uspostavite poslovne kontakte. Dugo očekivana veza je iza ugla!

Strelac

Jesen 2024. za Strelca je vreme kada se testira vaša snaga. Na primer, ako odlučite da budete iskreni, Univerzum će od vas zahtevati iskrenost u svakoj situaciji. Ne plašite se da izrazite sebe i otvorite se svetu. Verujte, sigurno imate šta da mu ponudite!

Vaša autentičnost je ono što će dovesti do trajnih veza, koje bi mogle početi već ovog punog meseca.

Ovan

Očekuje vas teška lekcija: da li možete da se nosite sa slomljenim srcem? Da li imate unutrašnju podršku koja može da izdrži svaki izazov?

Poslednjih šest meseci je možda izgledalo kao pravi izazov. Ostaje samo ispit! Pun Mesec u Ovnu pružiće vam priliku da upoznate nove ljude koji će dugo ostati u vašem životu.

Ali budite spremni da se oprostite od nepotrebnog nereda i pustite ono što više ne služi vašoj najvišoj svrsi.