Aktuelno

Ovih šest znakova će biti miljenici zvezda: Do kraja oktobra vas čeka pravi vatromet

Do kraja oktobra šest horoskopskih znakova biće miljenici vasione i čeka ih veliki uspeh.

12.10.2024.

19:50

Izvor: Sensa

0
Ovih šest znakova će biti miljenici zvezda: Do kraja oktobra vas čeka pravi vatromet
Look Studio/Shutterstock

Podeli:

Horoskop predviđa da će do kraja meseca 6 horoskopskih znakova moći da se raduje. Astrološki gledano, oktobar 2024. biće turbulentan, sa nekoliko retrogradnih planeta i energetskim ostacima sezone pomračenja koji utiču na sve znakove Zodijaka.

Kako su najavili astrolozi, u oktobru se sve potpuno menja, naše sudbine se menjaju. Iako mesec sigurno neće biti lak za sve, prema rečima astrologa Juana Natanijela Grima, 6 horoskopskih znakova ima veliku korist od energije ovog meseca, oni su favoriti univerzuma i do kraja oktobra čeka ih veliki uspeh.

Vaga

Vagama je zadatak da „redefinišu svoje saveze“. Suočili ste se sa značajnim izazovima u poslednjih godinu i po dana. Zbog svoje neodlučne prirode niste bili sigurni u kom pravcu bi trebalo da idete. Srećom, očekuje se da se ova maglovita neodlučnost razjasnila i da počinjete da se kroz život s većom samosvesnošću. Sada ste sigurni u sebe i svoje potrebe, više nećete oklevati da izbacite loše ljude iz svog života. Sve to zajedno stvoriće novi prostor za nove ljude koji vam pomažu da rastete, a ne da vas sputavaju.

Strelac

Strelac će ovog oktobra uspostaviti važne veze, uključujući ključne veze unutar mreže prijatelja ili profesionalnih kolega. Dakle, ako je bilo druženja ili timskog druženja koje ste odbacili, sada je vreme da se tome vratite. Do kraja oktobra očeujte veliki uspeh kao srećan znaku, a možete da kreirate i nove tipove sadržaja koji proširuju vaše prisustvo na društvenim medijima. Ovo je odlično za one koji se nadaju da će pronaći drugi izvor prihoda ili raditi samostalno. Sve u svemu, do kraja oktobra možete da se smejete jer ćete sigurno ćete ostati jedan od miljenika univerzuma.

Ribe

Ribe su se možda u poslednje vreme osećale iscrpljeno. Međutim, do kraja mescea neki od vas bi mogli da sklope unosan posao, kažu astrolozi. Dakle, za one koji čekaju prave prilike da se predstave, obavezno pripazite. Ali niste samo pripremljeni za uspeh u karijeri, bićete uspešni kada je reč o ljubavi. Mogli biste razviti intimniju vezu sa partnerom i uživati u eksploziji emocija i strasti.

Ovan

Period do kraja mesca biće ispunjen usponima i padovima. S jedne strane, možete očekivati da ćete na poslu imati vredna partnerstva koja vode do obećavajućih ugovora. To može biti u obliku prilike za novi posao ili poslovnog dogovora ako ste frilenser. To su sjajne vesti, ali pred vama su neke od tih turbulencija, posebno u vašim vezama. Veliki deo toga je zato što Mars u Raku stvara napeti aspekt sa Suncem u Vagi sredinom meseca. Ali vi sa tim možete da se nosite.

Vodolija

Proširujete svoj način razmišljanja i perspektivu do kraja mesca, te ćete kreirati puteve ka finansijskom i karijernom uspehu. Dakle, ako ste bili u finansijskim poteškoćama, nemojte biti previše uznemireni. Sreća vam stiže. Pritom, očekujte da ćete raditi na stvarima u kojima uživate i za koje imate strast. Bilo da se radi o vašoj karijeri ili privatnom životu, oba puta mogu dovesti do sjajnih prilika ako dobro otvarate svoje karte.

Škorpija

Magnetni horoskopski znak Škorpija doživljava obilje sreće i naklonosti univerzuma. Ljudi bi vas mogli smatrati poželjnijim i harizmatičnijim, što bi moglo privući novog romantičnog partnera u vaš život ili učiniti da se osećate koketnijim nego inače. Ali šarm i dobrodušni flert nisu jedine stvari na vašoj bingo kartici. Ostanite fokusirani na svoje zdravlje, to je prioritet za vas do kraja oktobra.