Aktuelno

Seksualne akrobate: Ova 3 znaka imaju najveću želju za seksom

Uživaju u tome da budu intimni s partnerom i neprestano razmišljaju o strastvenim aktivnostima u krevetu.

23.10.2024.

20:32

Izvor: Večernji.hr

1
Seksualne akrobate: Ova 3 znaka imaju najveću želju za seksom
Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

Podeli:

Iako svi znakovi uživaju u seksu, njihove intimne veze i potreba za fizičkim dodirom vođene su njihovim astrološkim položajem. To dovodi do toga da su neki znakovi prirodno skloniji seksu, dok je za druge verovatnije da će se time baviti kada su im ostale potrebe zadovoljene.

U nastavku pogledajte koja to tri horoskopska znaka imaju najveći seksualni nagon i neprestano razmišljaju o strastvenim aktivnostima pod čaršavima, piše Pinkvilla.

Škorpion

Škorpije su poznate su po svom velikom seksualnom nagonu, koji podstiče njihova potreba za avanturom i intimnošću. Ali, to za njih nije samo igra brojkama. Škorpije su takođe vrlo izbirljive sa svojim partnerima i drže visoke standarde. Njihova seksualna inteligencija je jako razvijena, pa vrlo lako mogu razlikovati emocije od fizičkog zadovoljstva. Škorpija vlada osmom kućom Zodijaka u kojoj do izražaja dolaze strast, seks, rođenje, smrt, reinkarnacija i misterija. Jedna od glavnih osobina Škorpije je senzualnost koja je baš zarazna. Iako mogu vrlo lako odvojiti seks od emocija, Škorpije ipak najviše uživaju u seksu s voljenom osobom. Ako im se netko svidi, nastojaće svaki slobodni trenutak da iskoriste kako bi partneru pokazali da im je privlačan i da žele da zadovolje njegove potrebe.

Bik

Ovaj znak voli strast i maženje. Bikovi su neverovatni u krevetu, jer imaju vrlo direktan pristup prema njemu, što im dobro ide. Seks im je prirodan kao disanje ili jelo. Pod vladavinom Venere, planete ljubavi, Bikovi su posvećeni senzualnoj ljubavi i romantici. Njihov seksualni nagon prolazi kroz periode ekstrema - ili će izdržati celu noć ili će samo želeti da se maze i maze celu noć.

Ovan

Ovnovi vole da zavode i uživaju u uvodu u seks gotovo jednako kao i u samom činu. Ovnove bismo mogli opisati kao glavne seksualne akrobate Zodijaka. Imaju golemi seksualni apetit, a seks s njima nikada nije dosadan. U krevetu često izvode razne "vratolomije", što ekstremnije – to bolje. Ovnovi priznaju da imaju gomilu fetiša o kojima otvoreno govore, a otvoreno će priznati i da nema toga što u seksu ne bi probali. Ovnove karakteriše samouverenost, a dokazana je činjenica da u seksu najviše uživamo kada je naše samopouzdanje na visokom nivou.