Aktuelno

Ljubavni horoskop: Koga čekaju emotivni trouglovi naredne godine, a koga sudbinski susreti?

Rakovi će veći deo godine rešavati svakodnevne probleme i razne nevolje, pa će se privatnih stvari setiti tek leti.

22.10.2024.

20:44

Izvor: Atma/Suzana Dulčić

0
Ljubavni horoskop: Koga čekaju emotivni trouglovi naredne godine, a koga sudbinski susreti?
PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Podeli:

Škorpije će se toliko umoriti od same sebe da rizikuju da uđu u neperspektivne veze. Sačekajte sredinu godine kada vam se osmehne prava ljubavna sreća.

Očekujete li promene na polju ljubavi i odnosa 2025. godine? Odgovor potražite u astrološkoj prognozi astrologa, šamana i vidovnjaka Kazhette Ahmetzhanov.

Ovan

Početak godine za Ovna biće prilično tih i miran. Najintenzivniji i najzanimljiviji lični događaji desiće se u drugom poluvremenu. Slobodni Ovnovi će na leto imati nekoliko kontroverznih romana, što će rezultirati rizikom da pogrešno procene svoje simpatije i da završe u ljubavnom trouglu.

Oni koji su u vezi osetiće dugo očekivanu harmoniju u paru i dostići novi nivo odnosa.

Bik

Sa dolaskom 2025. godine, Bik će biti uhvaćen u vrtlogu promena vezanih za njegov lični život. Neki predstavnici ovog znaka će se venčati, drugi će pronaći veliku ljubav za proleće, a treći će pronaći izlaz iz bolnih veza.

U drugom slučaju, Bik ne treba da žali zbog raskida i da sebi da vremena da se oporavi. Zauzeti znaci treba da preispitaju neke principe interakcije sa partnerom.

Blizanci

U životu Blizanaca će se pojaviti vrlo bogata osoba koja je zaljubljena u njih. Ako volite luksuz i zabavu, možete bezbrižno ući u vezu s njim, ali ako tražite postojanost i stabilnost u životu, pričekajte dok ne upoznate svoju pravu sudbinu, što će se dogoditi na jesen. Blizanci koji su u braku trebali su da slušaju svoju intuiciju kako bi sami rešili najvažnija pitanja.

Rak

Rakovi će veći deo godine rešavati svakodnevne probleme i razne nevolje, pa ćete se privatnih stvari setiti tek leti. Ali tada ćete sve moći da nadoknadite sa kamatama. Sudbina će Rakovima velikodušno poslati obožavaoce koji će im povećati poverenje u njihov šarm i pomoći im da napreduju.

Porodične predstavnike znaka očekuju opasna iskušenja, pa treba biti oprezan sa novim poznanstvima.

Lav

Lavovi će morati da donesu niz teških, ali obećavajućih odluka vezanih za ličnu sferu. Verovatni su rastanak i novi sastanci, osmišljeni da donesu mnogo pozitivnih i svetlih emocija. Otvara se drugi vetar za bračne parove koji će doživeti neočekivani procvat osećanja. Razvijte i ojačajte svoj par zajedno.

Devica

Za pojedinačne Device 2025. mogu se mešati profesionalni i lični. Slobodni znaci mogli bi da započnu kancelarijsku romansu u prvoj polovini godine, koja će brzo prerasti u ozbiljnu vezu. Leti se parovi suočavaju sa teškim okolnostima. Uprkos tome, predstojeći događaji će ojačati savez i čak ukloniti nesporazume iz prošlosti.


Vaga

Vaga planira dug period intenzivnih osećanja, koji će se desiti bliže letu. Uprkos vašem oprezu, nećete moći da izbegnete prazničnu romansu. Ne, definitivno ne biste trebali imati velike nade u to. Sa dolaskom jeseni, zauzete Vage će doživeti radostan događaj koji može uticati na mnoge stvari.

Škorpija

Škorpionima koji su srećni u vezama obećava se neočekivani susret sa bivšom ljubavlju koji će podstaći stara osećanja. Budite oprezni sa svojim osećanjima i ne dajte drugima lažnu nadu. Slobodni predstavnici znaka će se toliko umoriti od osamljivanja da rizikuju da uđu u neperspektivne veze. Sačekajte sredinu godine kada vam se osmehne prava ljubavna sreća.

Strelac

Strelcu zvezde predviđaju godinu punu avantura. Postoji šansa da sa voljenom osobom krenete na uzbudljivo putovanje i što jače ojačate svoja osećanja. Teška situacija se javlja za usamljenog Strelca, koji može ući u vezu sa nedostojnom osobom. Verujte svojoj intuiciji i ne žurite ni sa čim.

Jarac

Uspeh na ličnom planu očekuje zaposlenog Jarca, koji će uspeti da reši dugogodišnje probleme i osveži odnose. Što se slobodnih predstavnika znaka tiče, jesen i zima će vas obradovati budućim poznanicima i potencijalnim partnerima, piše The day. Nemojte žuriti i vezivati se za osobu; ostavite sebi vremena za lične planove i realizaciju ambicioznih ideja.

Vodolija

Sve vodolije u 2025. trebalo bi da teže većoj empatiji i razumevanje ljudi oko sebe. Ovo se odnosi i na porodične znakove, koji bi dobro slušali osećanja voljenih, i na usamljene predstavnike - kako bi stekli nova poznanstva i prijatelje. Možda se među njima krije vaša buduća srodna duša, koju su poslale zvezde odozgo, pa ne propustite priliku.

Ribe

Talas romantike zahvatiće sve Ribe bez izuzetka, pa će naredna godina proteći u znaku ljubavi i porodice. Oni koji su slobodni konačno će pronaći svoju drugu polovinu i sa njom krenuti na uzbudljivo životno putovanje. Oni koji su u vezi videće svoju drugu polovinu iz novog ugla i biće prožeti još većim poštovanjem i naklonošću. Ipak, neke Ribe će biti posedovane avanturističkim duhom, što bi ih moglo naterati na predrastične mere.