Aktuelno

Ovih 6 datuma u novembru će biti najsrećniji: Dolaze dani snage, zdravlja i ljubavi

Astrolozi su otkrili koji dani u mesecu novembru za nas mogu biti najuspešniji.

24.10.2024.

20:32

Izvor: Atma/Suzana Dulčić

1
Ovih 6 datuma u novembru će biti najsrećniji: Dolaze dani snage, zdravlja i ljubavi
Dorde Krstic/Shutterstock

Podeli:

Pokušajte da zapamtite ove datume ili ih zapišite kako biste znali kada bi trebalo da budete najaktivniji.

Astrolozi su otkrili koji su najpovoljniji dani u novembru, u kojima ćemo verovatno uspeti da rešimo najteže probleme i postignemo blagostanje.

3. novembar – Mars u opoziciji sa Plutonom Opozicija je dobar aspekt, posebno prema crvenoj vatrenoj planeti i udaljenom Plutonu. Ovo će biti veoma povoljan dan za rad apsolutno bilo koje prirode. Popraviće se raspoloženje onih koji su depresivni. Mnogi ljudi će naći nadu za budućnost. I ovog dana Venera je u opoziciji sa Jupiterom. Ovo će dodati pozitivnu energiju ovom danu. Imaćemo mnogo snage, više dobre volje i motivacije.

4. novembar – Mars ulazi u Lava Ovo je veoma, veoma moćan dan jer je Mars neverovatno jak u Lavu. Ovo je veoma ozbiljan događaj koji će nam dati ogroman polet energije, mentalne i duhovne. Ovo je veoma dobar dan za ljude koji moraju da urade neke hitne i veoma važne stvari. Stručnjaci savetuju 4. da ne budete lenji i da idete napred, bez obzira na sve.

11. novembar – Venera ulazi u datum Jarca. Još jedan dobar događaj za kraj jeseni. Moć Venere će nam omogućiti da oživimo i poboljšamo svoje fizičko blagostanje. 11.11. može se nazvati i danom porodice, ljubavi, romantike i odlično vreme za sastanke. Ovo je takođe dan ogledala, 11.11 je odlično vreme za samostalan rad, kućne poslove i nove početke.

15. novembar – Saturn ide direktno. Ovog dana imaćemo više snage da pokušamo da prevaziđemo svoje loše navike, strahove, malodušnost i depresiju. Kada Saturn izađe iz retro faze, ovaj dan postaje dan snage za sve koji aktivno traže sebe, piše Daily Horo.

17. novembar – Opozicija Sunca i Urana. Sunce i Uran u opoziciji će stvoriti neverovatno harmoničan dan sa puno sreće. U takvim danima se često dešavaju kreativni prodori. Ako ste predstavnik takve profesije, onda može doći do uvida. Posebno slušajte svoju intuiciju i nemojte se plašiti da razmišljate van okvira, na netrivijalan način.

18. novembar – Merkur u opoziciji sa Jupiterom. Još jedan odličan dan za posao, kupovinu, nove početke, nova poznanstva. Merkur i Jupiter se međusobno dobro slažu, pa će njihovo suprotstavljanje blagotvorno uticati na većinu oblasti života, uključujući i mentalno zdravlje ljudi.