Aktuelno

Pet znakova koje prati "prokletstvo propalih veza"

Oni nose ovu neslavnu titulu, a evo zbog čega im se to dešava.

27.03.2024.

11:55

Izvor: Index.hr

1
Pet znakova koje prati "prokletstvo propalih veza"
Krakenimages.com/Shutterstock

Podeli:

Svi znamo taj osećaj kad se zaljubimo, misleći da smo pronašli "onog pravog" ili "onu pravu", samo da bismo se na kraju našli u nizu neuspešnih veza. Ali znate li da neki horoskopski znakovi imaju veće šanse za takve ljubavne zavrzlame? Ovi znakovi Zodijaka nose teret najviše propalih veza.

Blizanci

Blizanci su poput žive vatre, brzo se zapale, ali isto tako brzo se i ohlade. Njihova potreba za stalnom promenom i uzbuđenjem može dovesti do neverovatno uzbudljivih početaka u vezama, ali i do brzog izgaranja. Njihova sklonost ka konstantnom traženju novosti i avantura može rezultirati nestabilnošću i nesposobnošću da se posvete dugoročnoj vezi.

Rak

Rakovi su emotivni, ali to može biti i njihova najveća slabost. Njihova sklonost prema dubokim emocijama može ih dovesti do prebrzog zaljubljivanja i prevelikih očekivanja od veze. Kada stvari ne idu onako kako su planirali, Rakovi mogu postati previše emotivni i povući se u svoj oklop, ostavljajući partnera zbunjenog i frustriranog.

Vaga

Vage su majstori kompromisa i uravnoteženja, ali to može biti i njihova najveća zamka. Njihova potreba da održe mir i harmoniju u vezi može ih dovesti do toga da zanemare svoje lične potrebe i želje. Kada se osećaju nezadovoljno ili nevidljivo, Vage mogu lako skliznuti u niz neuspešnih veza u kojima se osećaju kao da su uvek na drugom mestu.

Strelac

Strelčevi su avanturisti u duši, uvek traže novu motivaciju i slobodu. Njihova nezavisna priroda može ih uvesti u veze koje su u početku uzbudljive, ali brzo se pretvaraju u rutinu i dosadu. Potreba za slobodom može ih dovesti do toga da se osećaju zarobljenima u vezi, što često za rezultat ima nesklad i neuspeh.

Ribe

Ribe su intuitivne, ali njihova sklonost ka idealizovanju partnera može ih dovesti do veza koje su izgrađene na iluzijama i nestabilnim temeljima. Kada se realnost sudari s njihovim snovima, Ribe mogu biti izgubljene i lutati od veze do veze u potrazi za savršenstvom koje nikada neće pronaći.