Roditeljstvo

Mlada glumica nakon porođaja priznala: "Druga sam osoba kad se pogledam u ogledalo"

"Mala sirena" otvoreno je govorila o novoj životnoj ulozi i priznala da pati od postporođajne depresije.

19.04.2024.

10:21

Izvor: superžena

1
Mlada glumica nakon porođaja priznala: "Druga sam osoba kad se pogledam u ogledalo"
Profimedia

Podeli:

Lepa glumica Hale Bejli (24), poznata po tome što čuva svoj privatan život daleko od javnosti, porodila se prošle godine i dobila sina, nakon što je trudnoću uspešno skrivala od medija svih devet meseci.

Poznata je po ulozi Male sirene u istoimenom filmu, a sada je svoje iskustvo o majčinstvu podelila na platformi Snepčet i priznala da pati od postporođajne depresije.

"Samo sam želela malo da pričam o svom postporođajnom putu, kao novopečene mame. Imam tešku, tešku postporođajnu depresiju. Ne znam da li to ijedna nova mama može shvatiti, ali došlo je do te mere da je stvarno loše i teško mi je da budem odvojena od svoje bebe više od 30 minuta pre nego što počnem da šizim", objasnila je lepa glumica i istakla da od svog partnera, DDG-a, zaista ima veliku podršku i da je on baš onakav otac kakvog bi poželela za svog sina Haloa, koji ima tri meseca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)

"On je za njega jednostavno savršen tata. Toliko ga voli, toliko je prisutan, toliko me podržava i toliko želi da bude u njegovom životu... Nisam mogla poželeti bolju osobu s kojom bih dobila dete", poručila je i dodala da je jako srećna što je rodila Haloa, kao i da je postporođajna depresija povezana s tim kako ona sada, kao novopečena mama, vidi svoje telo.

"Kad pogledam svog sina, plačem, jer je toliko poseban. Jedino mi je bilo teško da se osećam normalno u svom telu. Osećam se kao potpuno druga osoba kad se pogledam u ogledalo. Samo se osećam kao da sam u skroz novom telu, a ne znam ko sam. Mislim da postoji određena stigma kada se govori o postporođajnoj depresiji. Sada, kada ja prolazim kroz to, mogla bih najbolje opisati osećaj kao neko plivanje u okeanu, u kojem su najveći talasi koje ste ikada videli, i pokušavate da se ne utopite", poverila se pratiocima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)

"Iako možda mislite da slavne osobe drže sve konce u rukama i ugledate se na njih, nikad ne znate kroz šta neko drugi prolazi, naročito onaj ko je upravo dobio dete", bila je detaljna Hale Bejli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)